Zo geef je een persoonlijk kerstpakket

Kerstpakkettenplaza

Natuurlijk kun je online een kerstpakket bestellen. Dit kost weinig moeite, de keuze is reuze en voor elk budget is er een online kerstpakket beschikbaar op de site van Kerstpakkettenplaza. Toch is het ook de moeite waard om eens te overwegen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Het leuke hieraan is dat je het extra persoonlijk kan maken. Je werknemer zal zich hierdoor extra gewaardeerd voelen. Dit is met name een leuk idee wanneer je een klein bedrijf hebt en/of je een goede persoonlijke band hebt met je werknemers. Dit zal de band in elk geval versterken! Degene die het pakket ontvangt, zal namelijk een kijkje in jou als persoon krijgen. 

Een persoonlijke noot 

Op zo’n kerstpakket kan je al je creativiteit loslaten. Ben je bijvoorbeeld fan van schilderen of tekenen? Dan is het leuk om een zelfgemaakte tekening of zelfgemaakt schilderijtje erbij te doen. Ook kun je de doos versieren, precies zoals jij het wil. Het is ook leuk om iets te geven wat voor jou persoonlijk van waarde is. Denk aan jouw favoriete roman, hét zelfhulpboek waarvan jij het meest geleerd hebt, jouw lekkerste wijn/bier, jouw favoriete plant of een edelsteen die voor jou het meest betekenis heeft. 

Kerstpakkettenplaza

Brief of foto 

Je hoeft geen brief te schrijven van meerdere kantjes, en klein briefje is ook al erg leuk. Schrijf hierin waarom je dankbaar bent met diegene als collega, wat jouw favoriete herinnering samen is of wat je in het nieuwe jaar samen hoopt te bereiken. Als je samen een foto hebt, is het ook leuk om deze erbij te doen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *