Strandhoek voor vrouwen

Of je op vakantie naar de zon gaat of de zon verwelkomt in eigen land, een mooie strand hoed mag niet ontbreken in je garderobe. Als de zon schijnt kan een mooie strand hoed dames je beschermen tegen de straling van de zon. Met warmere temperaturen is dit een must zodat jij beschermd bent tegen een zonnesteek. Je kunt jouw strand hoed dames in verschillende maten, kleuren, materialen en soorten kopen. De kleuren waar een strand hoed dames vaak in verschijnen zijn veel naturel tinten. Soms zit hier en daar een beetje contrasterende kleur in.

Topkwaliteit voor jou strand hoed dames

Je kunt kiezen uit ontzettend veel modellen. Je hebt natuurlijk de strand hoed dames die iedereen kent: de flaphoed. Deze hoed onderscheidt zich doordat ze uitgevoerd zijn met een brede, slappe rand. Je kunt ook kiezen voor een Occilia hoef. Deze strandhoed is gemaakt van raffia. De hoed is afgewerkt met een gekleurde band van chiffon. De hoed komt in verschillende kleuren zoals: olijfkleur, bruin en zwart. Aan de binnenkant van deze strandhoed zit er een verstelstrik. Hierdoor is de hoed geschikt voor iedereen. Ook de Vessel valt onder de rubriek flaphoed. Deze is gemaakt van toyo en kun je kopen in de kleuren: beige, lichtblauw, en marineblauw. Deze strandhoed is geschikt voor de maten S tot XL.

Verschillende soorten en maten

Natuurlijk heb je niet alleen de flaphoed. Ook maakt de zonneklep weer zijn comeback.

Deze klep draag je met een haarband op je hoofd. De band kan elastisch zijn en deze wordt dan om je hoofd gebonden. Een zonneklep geeft je ogen bescherming. Er zijn verschillende modellen waaruit je een keuze kunt maken. Je kunt gaan voor een klassiek model. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn is raffia en zijn voorzien van een vrolijke, katoenen haarband.

Ga voor bescherming en voor stijl met een strand hoed dames!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *