Een comfortabele nachtrust het hele jaar door 

Bent u van plan om een nieuw dekbed te kopen? Het is een belangrijke investering, met veel keuze. 

Als je er zeker van wilt zijn dat je de best mogelijke nachtrust krijgt, is het belangrijk om de verschillende soorten te onderzoeken. 

Een van de eerste dingen om te overwegen bij deze investering is de TOG waarde, een wetenschappelijke maatstaf voor de relatieve warmte of isolatie. Hoe hoger de waarde, hoe warmer. Dekbed 

Welke vulling in de aanbieding?  

Wij verkopen de meest gangbare vullingen en houden rekening met allergiën of huisstofmijt. 

  • Veren en dons staan ​​bekend om hun warme, comfortabele en ademende eigenschappen. Afhankelijk van welk percentage dons of veren, krijg je respectievelijk een licht of dik exemplaar. 
  • Als je ons bambou beddengoed gebruikt, draag je bij aan een groenere planeet: zacht, luxueus, voelt zijdezacht aan en biedt ,samen met een goede nachtrust, de vele natuurlijke gezondheidsvoordelen van bamboe. 
  • De beste synthetische opties bootsen het natuurlijke gevoel zoals veren en dons en zijn een goede keuze voor mensen met allergieën. 
  • Wol heeft de neiging om dikker te zijn dan de meeste opties, maar ze houden ook beter lucht vast. Dit houdt je warm als je het koud hebt en voert overtollige warmte af als je lichaam begint op te warmen. Ze zijn ook hypoallergeen.(Lagere kans op allergische reacties) 

Bestellen is een persoolijk keuze 

De grootte van is afhankelijk van de grootte van je matras. Die neem je beter enkele maten groter. De maat bepaalt ook de aankoop van je overtrek. 

Maar welk soort vulling of TOG waarde, is erg persoonlijk. We spenderen een groot deel van ons leven tussen de lakens, maar of je een dik, licht, anti-allergisch exemplaar wil, dat blijft een individuele keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *