ZOUTELANDE

Velen van u kennen vast wel het nummer “Zoutelande”, waarmee BLØF sinds lange tijd weer  een nummer 1 hit te pakken heeft.Zoutelande is een dorp in de Zeeuwse gemeente Veere op het voormalige eiland Walcheren. In de zomer bruist deze plaats van het toerisme en is populair vanwege de gunstige ligging van het strand op het zuiden.Vanuit de media hoorde ik dat door het populaire lied de VVV in Zoutelande de aanvragen voor verblijf in één van de vele zomerhuisjes of campings voor het aanstaande zomerseizoen bijna niet aan kan. Nu zult u zich afvragen waarom ik hierover schrijf. Nu, vanwege het volgende.

Fotograaf: VKYouri

Enkele maanden terug heb ik de uitvaart geregeld van een mevrouw die haar hele leven woonachtig was geweest in Rotterdam. Nadat ik met de kinderen de praktische zaken rondom de uitvaart had geregeld, ben ik een dag later teruggegaan om de dag van de uitvaart verder met de familie vorm te geven.

Tijdens de plechtigheid zou er een fotopresentatie zijn waarbij ook enkele foto’s van de kampeervakanties waaraan de kinderen goede herinneringen hadden te zien zijn, de mooie en fijne kampeervakanties in Zeeland. Het nummer “Zoutelande” van BLØF, was toen nog maar kort op de radio te horen.

Maar de zoon vertelde dit nummer onderweg naar onze afspraak op de radio te hebben gehoord en dat hij direct getroffen was door dit prachtige nummer.
En…elke keer weer als ik nu in mijn auto dit nummer hoor op de radio, denk ik terug aan deze familie die, ondanks het feit dat hun moeder op hoge leeftijd was gekomen, haar moeten missen.

Ik ben blij dat je hier bent

Haar leven is geschiedenis geworden, vol met herinneringen. Voor haar kinderen herinneringen aan een fijne jeugd met mooie vakanties in Zoutelande!

En dan zitten we hier in het oude strandhuis.
Wat je vertelt houdt me nuchter en warm.
Boven m’n hoofd zie ik de grijze wolken.
Ik ben blij dat je hier bent.

Heidi Hendricks, uitvaartverzorgster CVU
Tel: 06-8154 7508

Heid Hendricks

Uitvaartzorg Hoeksche Waard – CVUlezing over rouw

Heidi Hendricks uit Westmaas vertegenwoordigt CVU in de Hoeksche Waard.

Wilt u meer informatie, dan belt u met het algemene nummer: Tel: 0800 288 22 55
Of gebruik het mailformulier en stel uw vraag.

By | 2018-04-11T15:44:09+00:00 april 2018|Tags: |