Marlies Koopman

Sandra Smits

Isabel Hage

Hanneke van Kooten

Ageeth van der Sijde

De jury had dit jaar een zware dobber om weloverwogen besluiten te nemen over wie er uiteindelijk kanshebber van de titel Zakenvrouw Hoeksche Waard zouden worden. De vele aanmeldingen zorgden ervoor dat er door de jury veel voorwerk gedaan moest worden. De profielen zijn allemaal zorgvuldig bekeken en beoordeeld. Alle juryleden hebben daarop onafhankelijk van elkaar hun stemmen uitgebracht bij juryvoorzitter Gerard Verberne die de eer had alle stemmen te tellen en de uiteindelijke finalisten bij de organisatie en jury bekend te maken.

“Uiteindelijk zijn het allemaal powervrouwen, maarja, er moeten er 5 gekozen worden. Bij de inzendingen zaten zeker nog veel meer potentiële kandidaten”,  zegt Laura Vrij (jurylid). “Ik wil iedereen die het niet geworden is dit jaar toch zeker adviseren om volgend jaar gewoon weer te nomineren. Als je tenminste weet dat je genomineerd was”, voegt Vera Pieters (jurylid) nog toe.

Veel exposure en aandacht voor je bedrijf door de media

Conny Verbaas (organisatie) vertelt: “Nu de 5 dames op de hoogte zijn gesteld gaat het allemaal weer van start. De afspraken zijn gemaakt voor diverse publiciteits activiteiten voorafgaande aan het evenement op 8 maart as en omtrent de genomineerden natuurlijk.”

“Zo krijgen de dames allemaal een fotograaf over de vloer die mooie foto’s komt maken van het bedrijf van de genomineerde en er wordt een interview afgenomen. Iedereen krijgt een eigen TV – spotje wat uitgezonden wordt op TV Hoeksche Waard en diverse internet-mediakanalen. Ook daar zijn de afspraken al voor gemaakt en de dames worden allemaal apart uitgenodigd bij Radio Omroep HW. Dus niet alleen de winnares geniet van de voordelen van het evenement. Alle genomineerden worden vooraf al goed in het zonnetje gezet. Alleen daarom is het al fantastisch om genomineerd te zijn. Uiteindelijk geeft het direct al publiciteit en dat is altijd goed voor je bedrijf natuurlijk.”

“De vele enthousiaste sponsors zorgen voor mooie prijzen voor de uiteindelijke winnares… er is écht veel winst te behalen door mee te doen aan Zakenvrouw Hoeksche Waard verkiezing”.

Sponsors Zakenvrouw Hoeksche Waard nemen we natuurlijk mee in het mediacircus

Barbara Stouten (organisatie) voegt nog toe : Ik wil er nog wel écht even op wijzen dat het soort evenement als dit, valt of staat met fijne sponsors en goede mediapartners.

De mediapartners zorgen voor een goede publiciteit in onze regio. We hebben TV- en Radio HW tot onze beschikking, maar ook de krant (Het Kompas en De Waard Magazine) én diverse internet mediakanalen zoals Hoeksch Nieuws en Gezien in de Hoeksche Waard gaan veel aandacht besteden aan de 2016-editie. Op 8 maart, het evenement zelf, zal MJ Report erbij zijn om verslag te doen op TV HW. Dat kan zeer interessant zijn voor onze sponsors, omdat we die natuurlijk niet gaan vergeten in het hele mediacircus voor en tijdens het evenement Zakenvrouw Hoeksche Waard. Bij deze dank ik alvast alle sponsors die zich hebben gemeld, maar natuurlijk kunnen er nog altijd sponsors bij. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd zeg ik dan altijd maar.”

Nominatie Zakenvrouw Hoeksche Waard

Promofilm gemaakt n samenwerking met www.fototrends.nl

By | 2016-12-02T15:10:21+00:00 maart 2016|Tags: |