Liefde op De Peerdegaert

Misschien is het een vreemd idee om een varken te knuffelen, maar op De Peerdegaerdt kan het! Ontmoet onze varkens Ginger en Knorretje, twee uitgesproken persoonlijkheden! Wie zin heeft, kan ze zelfs masseren. Samen met een professionele varkens knuffelaar ga je aan de slag en leer je ook het verhaal achter onze varkens Ginger en Knorretje.

Varkens houden van knuffelen

Ontvangst met ons overheerlijke sapje en een broodje burger van de Vegetarische Slager, waarna de workshop van start gaat. De Peerdegaerdt is een veilig thuis voor de varkens Ginger en Knorretje, twee broers die al hun hele leven samen zijn. Deze gezellige varkens krijgen dagelijks veel aandacht en knuffels op onze activiteitenboerderij. Dat varkens niet alleen goed knorren maar ook erg slim zijn, weten veel mensen al. Maar dat varkens het ook heerlijk vinden om geknuffeld te worden, is voor veel mensen niet bekend. Dit kun jij ook doen tijdens de workshop ‘Varkens knuffelen’. Het is heerlijk om deze goedzakken te knuffelen op een bedje van stro. Daar knap jij niet alleen van op, de varkens zullen instemmend knorren.

Tijdens deze workshop leer je van alles over het varken, hoe het leven van een productievarken eruit ziet, welk geluk een vrij varken heeft en je mag de dieren natuurlijk eindeloos knuffelen en masseren. Tussendoor schenken we nog een heerlijk fris Peerdegaerdts dubbelsapje in!

Informatie workshop:
Tijd: 13.00-16.00 uur
Prijs: € 25,00 per persoon
Adres: Kruisdijk 4b, Strijen

Inschrijven: beleef@depeerdegaerdt.nl of 06-15928461

Peerdegaerdt Strijen

De Peerdegaerdt organiseert gedurende het jaar verschillende vrijwilligersdagen, workshops en andere activiteiten. Op andere dagen kunt u bij ons terecht na het maken van een afspraak. Ook als u zelf iets wilt organiseren op De Peerdegaerdt, kunt u contact met ons opnemen.

Landgoed de Peerdegaerdt | Kruisdijk 4b | 3291 LH Strijen | info@peerdegaerdt.nl

By |2017-05-14T12:58:43+00:00mei 2017|Tags: , |