WIQ Support 2016-12-02T15:07:54+00:00

WIQ Support - bedrijfsondersteuning Numansdorp - Hoeksche Waard

WIQ Support (B2B Hoeksche Waard)

Home     HR Organisatie    HR ondersteuning    Ziekteverzuim en re-integratie    Online HR Tool    Referenties     Contact

“Ik zorg ervoor dat u of uw onderneming zich bezig kan houden met hoofdzaken. Hierbij adviseer ik u op het gebied van strategie, structuur en cultuur. Op het vlak van organisatie ontwikkeling heb ik drie pijlers.

HR Organisatie    Human Capital     Online HR Tool

Ten eerste: Organisatie. Denk daarbij ondermeer aan ontwikkeling van missie en visie. Als tweede discipline: Human Capital, ondersteuning en de organisatie daarvan. De derde pijler is begeleiding bij verzuim en re-integratietrajecten.

Daarnaast heb ik een online tool ontwikkeld waarmee u op het gebied van Human Capital de functionerings- en beoordelingsronden kunt automatiseren.

Altijd op zoek naar een goede balans tussen het zakelijke, de ratio en de menselijke kant van het bedrijfsleven!
Marisca van den Honaard, WIQ Support

U wilt nu contact opnemen?    Stuur een mail of bel 0186-653 858

WIQ-PATonline

Online HR Tool

Een “Performance Appraisal Tool”; wat is dat precies en wat kan een ondernemer ermee?

“…de Performance Appraisal Tool is samen met In2Result ontwikkeld. Het is een heel plezierige online tool om, laten we het maar simpel zeggen, HR handelingen te automatiseren en vast te leggen. Je moet dan aan de volgende items denken: verslaggeving van voortgangs- en jaargesprekken, functionerings- en beoordelingsgesprekken en POP-gesprekken. Alles met een complete feedback.”

“…Iedere gebruiker kan het systeem in laten richten naar zijn eigen wensen.  Zoals gespreksonderwerp, verschillende competenties en resultaatgebieden. Maar ook de SMART doelstellingen kunnen worden aangepast.”
Hoho Marisca, POP en SMART…?

“…POP betekent simpelweg een persoonlijk ontwikkelingsplan. SMART is een anagram, een samenstelling van de eerste letters van de begrippen Specifiek, Meetbaar, Aanvaardbaar, Realistisch en Tijdgebonden. Hiermee kunnen doelstellingen, condities en of vorm, acceptatie, haalbaarheid en tijdspaden geformuleerd worden…”

Marisca van den Honaard

    Marisca van den Honaard
Burgemeester de Zeeuwstraat 99
3281 AG Numansdorp
Telefoon 0186 653 858

Contactpagina WIQSupport

facebook  linkedin