En? … had je het goed geraden? Wij denken van niet.

De vorige keer zagen we Roody van Malos BV op een ladder, deze keer op een dak!

Roody Los is eigenaar van Malos BV. Hij runt zijn allround schoonmaakbedrijf vanuit Ridderkerk, maar zijn werkgebied is in- en rondom de Randstad. Ook in de Hoeksche Waard heeft hij vele klanten en zijn bedrijfswagens zie je dan ook veel rondrijden in onze regio. Malos BV dus… een jong en dynamisch bedrijf met passie voor het vak.

Als de lente begint, gaan mensen weer lekker aan de slag in- en om het huis om er weer een gezellige boel van te maken. Helaas laat de winter altijd haar sporen na. Ook op onze daken, tegels in de tuin, op veranda daken, de goot ligt vol met troep om nog maar te zwijgen van alle groene aanslag op je tuinterras. Maar……

Gelukkig hebben we Roody en zijn team. Zij draaien hun hand er niet voor om deze klussen voor ons te klaren. Ze gaan zelfs het dak op!

Maar er is meer wat Malos BV aanpakt. Gevelreiniging, graffitiverwijdering, vloeronderhoud, dieptereiniging, bouwoplevering en trottoir reinigen zijn slechts een kleine greep uit de diensten die Malos BV tot grote tevredenheid van vele klanten uitvoert. En dat voor zowel particulieren als voor bedrijven.

LEES BINNENKORT HET INTERVIEW MET ROODY LOS IN DE KRANT

We hebben het filosofisch gesprek gevoerd met Roody. Dan zien we hem van een hele andere kant! Hij vertelt onder andere over hoe trots hij is op zijn team, hij is pas vader geworden van een prachtige zoon en we hebben het over werk-ethos. Voor nu de voor – en na foto’s van de dijkwoning die Roody zelf onder handen nam.

Bezoek direct de website van Malos BV

MALOS BV | Schaapherderweg 5-d | 2988 CK Ridderkerk | Tel. 0031 (0)6 547 957 43

By | 2017-04-11T17:55:43+00:00 april 2017|Tags: |