icon-careforwomenSpecialist in vrouwengezondheid.

Als vrouw heb je soms te maken met gezondheidsvragen waarvan de oorzaak niet direct bepaald kan worden. Er is geen vrouw ter wereld , die niet ergens in haar leven geconfronteerd wordt met klachten of problemen die samenhangen met hormonen.

Gedurende het leven van iedere vrouw zijn er belangrijke hormonale fasen, denk aan de puberteit, de vruchtbare periode, het al of niet zwanger (kunnen) worden en zijn, de overgang naar de onvruchtbare periode en de menopauze. Er verandert van alles op hormonaal vlak, en deze hormoonschommelingen kunnen nogal eens klachten geven en de balans in het dagelijks leven aardig verstoren.

Ria van der Mark voor vrouwengezondheid
Care for Women voor vrouwengezondheid

Veel vrouwen hebben hier in mindere of meerdere mate last van, maar vinden het moeilijk aandacht voor zichzelf te vragen en op zoek te gaan naar hulp. In de medische wetenschap wordt weinig tijd vrijgemaakt om echt te luisteren naar de problemen en klachten, en helemaal het samen zoeken naar oplossingen, advies en tips, afgestemd op de vrouw is zeldzaam. Vrouwen lopen door met hun klachten en nemen aan, dat “het erbij hoort”. Dat is jammer en zeker niet nodig! Er is vaak goed iets aan te doen. Ik help je graag verder.

De praktijk is aangesloten bij  “Care for Women”,  de landelijke organisatie met gespecialiseerde en professionele zorgverleners, met ongeveer 100 praktijken verdeeld over het land.

direct naar de website

Ria van der Mark | Molenweg 6a | 3271 AM | Mijnsheerenland | Tel: 06- 1994 5669 | E: ria@vrouwengezondheid.help
www.vrouwengezondheid.help

afspraak maken | contact
Care for Women voor vrouwengezondheid
Care for Women voor vrouwengezondheid