Voedingsadviesbureau PATT 2016-12-02T15:08:28+00:00
Maria An de Jong - Dietiste - Hoeksche Waard
Lees de volledige informatie – dieet en voedingsadvies, werkwijze en vergoedingen & tarieven – op de website van Maria-An de Jong – Diëtist

welkom-kleinVan harte welkom op de pagina van Voedingsadviesbureau ‘Patt’.
Patt staat voor Personal Attention; persoonlijke aandacht, één van de belangrijkste onderdelen van mijn dienstverlening. Of het nu gaat om gezond eten, verantwoord afvallen of voeding bij ziekte, als diëtist begeleid ik u door het geven van een persoonlijk advies afgestemd op uw situatie.

In mijn praktijk wordt vooral de aandacht gericht op het hebben van een gezonde kijk op voeding en het op een gezonde en bewuste manier leren omgaan met voeding. Mijn doel is uiteindelijk een basis te leggen waarbij ú zich goed voelt.

Voedingsadviesbureau Patt is hét adres voor professioneel dieet- en voedingsadvies op maat.

U bent van harte welkom in de praktijk!

de-dietist-kleinMijn naam is Maria-An de Jong. Ruim 30 jaar ben ik met veel plezier werkzaam als zelfstandig diëtist.

Mensen denken vaak dat een diëtist iemand is die strenge diëten voorschrijft. Dit is juist niet het geval; de diëtist is iemand die in overleg met u een haalbaar voedingsplan opstelt.
Daarnaast heeft een diëtist kennis van gedrag rondom de voeding, waardoor de diëtist u goed kan begeleiden en motiveren bij het volgen van het dieet. Lees meer………

Adresgegevens Voedingsadviesbureau "Patt"