Veranda’s: een verlenging van het huis

Genieten van tuin en natuur onder een milieubewust ontworpen veranda

Door de aanschaf van een veranda kunt u nog meer genieten van een wijntje in de schaduw. Wees getuige van de groei en bloei in uw tuin. Vanaf het moment dat de tuin opbloeit in de lente tot de bladeren weer bruin worden in de herfst.

Onze veranda’s zijn milieuvriendelijk geproduceerd en in het onderhoud. U installeert ze gemakkelijk zelf en ze kunnen worden uitgebreid met aantrekkelijke veranda accessoires zoals zonnedoeken of een verwarming. Eerlijk geproduceerd in Europa en van echte Duitse kwaliteit.

Nu voor ongelooflijke prijzen en maatwerk gratis. www.verandavillage.nl

Bezoek de website van Van Kooten Tuin en buitenleven

Van Kooten Tuin en Buitenleven is gevestigd in Numansdorp

Naast deze showroom zijn er nog 5 andere vestigingen, waarvan eentje in België.

Van Kooten heeft alles in het assortiment als het gaat om genieten van buitenleven in- en om het huis. Naast de showrooms waar u gezellig wordt ontvangen met een kopje koffie,  is Van Kooten ook online te vinden.  Maar als u liever eerst een product wilt bekijken e/o advies in wilt winnen in een persoonlijk contact, dan bent u meer dan welkom in één van de showrooms van Van Kooten Tuin en Buitenleven.

Want.. of het nu gaat om een tuinhuis,  een veranda, carport, overkapping, tuinmeubelen, jacuzzi, zonweringen, tuindeuren, een BBQ, verfsoorten, hardhout, afscheidingen, vlonderplanken.. je kunt het zo gek niet bedenken of Van Kooten heeft het in huis.

verandakopen hoeksche waar
veranda hoeksche waard
blokhut kopen hoeksche waar
tuinhuis hoeksche waard
tuinhout kopen hoeksche waar
tuinhuis hoeksche waard
van kooten tuin en buitenleven

korting blokhutten

J. van der Heijdenstraat 10 | Numansdorp
0186-655 990
info@blokhutvillage.nl
www.blokhutvillage.nl