Ga gezellig naar Van Kooten Tuin en Buitenleven op Hemelvaartsdag!

25 mei is het Hemelvaartsdag. Een mooie dag om er ’s middags  gezellig op uit te trekken. Van Kooten Tuin- en buitenleven heet u dan ook van harte welkom in één van onze 6 showrooms in Numansdorp, Velp, Amersfoort, Strijen, Hillegom en Wommelgem(B). We laten u graag zien wat we allemaal in huis hebben om het buitenleven  zo mooi mogelijk te maken. En omdat we jarig zijn, vieren we feest. Viert u dit met ons mee?

Vanwege ons 12,5 jarig jubileum zijn we in feeststemming. We hebben ontzettend leuke aanbiedingen en maandacties, welke we gebundeld hebben op onze speciale jubileumwebsite.  Kijk hier dus gerust eens rond en ziet u geen aanbieding die past bij wat u zoekt?  Vraag dan onze verkopers naar een persoonlijk voorstel. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.  Wat u ook zoekt, de mogelijkheden zijn eindeloos!

De maand mei is echt dé ideale maand om een veranda aan te schaffen.  Op onze Greenline veranda’s ontvangt u alleen deze maand namelijk 10% korting! Ook ontvangt u in mei bij aanschaf van een Profiline veranda 10% korting op de spotsets, onderdak zonwering en poeren. Bij onze speciale VerandaVillage filialen in Velp, Amersfoort, Strijen, Hillegom en Wommelgem(B) laten we graag zien wat we op het gebied van veranda’s, zonneschermen en rolluiken allemaal voor u kunnen betekenen.

Zet uw bezoek aan één van onze vestigingen nu dus gelijk in uw agenda en kom op Hemelvaartsdag  tussen 13.00-17.00 uur een kijkje nemen tussen onze prachtige buitenverblijven, kapschuren, tuinmeubelen, speeltoestellen, zonwering, bbq’s, cosisfeerhaarden etc. Ook voor schuttingen, vlonders, tuinschermen en los tuinhout voor de doe-het-zelver kunt u bij ons terecht. Proef de sfeer van het ultieme buitenleven!

J. van der Heijdenstraat 10
Numansdorp
0186-655 990
info@blokhutvillage.nl
www.blokhutvillage.nl

By | 2017-05-18T20:48:16+00:00 mei 2017|Tags: |