50 Shades of … VALENTINE RED

Volgende week is het Valentijnsdag. ‘Commercieel’ hoor ik je denken en je hebt gelijk, maar lees toch even verder..

Onlangs is de film Fifty Shades Darker uitgekomen. ‘Hmm… vrouwenfilm!’ hoor ik je denken en misschien heb je gelijk….

De erotisch getinte film zal weer volle zalen trekken. Fifty Shades Darker: ‘Een nieuwe impuls voor bioscopen” bericht de media. En inderdaad, de bezoekers zijn veelal vrouwen. Als ik een man was zou ik écht benieuwd zijn naar die film en ‘m kijken. Dan hoef je het boek niet te lezen, dat scheelt tijd, maar je hebt wel de kern van het verhaal te pakken.

Beste mannen: Vrouwen zijn rare wezens, maar mannen ook, dus daar staat het 1-1.

Vrouwen van deze tijd vragen niet om Valentijnkado’s. We kopen zelf wel wat we nodig hebben. Maar toch, stiekem… vinden we het heel romantisch als we verrast worden. Lekker ouderwets, in traditionele rolpatronen met een twist van deze tijd.

Misschien heb je geen idee wat je je vrouw voor Valentine moet geven, ze heeft immers alles al, maar wij hebben een idee! Steek wat energie in Valentine’s Day dit jaar.

Wij graveren GRATIS jouw tekst in deze Heart Bar van Mi Moneda. De serielijn heet Take what you need”. Dat laatste doen we al, wij vrouwen, maar desondanks vinden we het nog steeds fijn om verwend te worden. Als je met dit speciale sieraad aan komt, ben je niet al te veel geld kwijt, ze zal zien dat je er aandacht aan hebt besteed en juist dat zal ze enorm waarderen. Misschien kun je zelfs een bioscoopavondje plannen en om de avond af te maken, je speciale Valentijns’ cadeau geven. Valentijnsdag 2017 zal ze dan nooit meer vergeten! Ik help je erbij!

Fariba van Moorsel

valentijnsdag hoeksche waard
goudsmid oud-beijerland

Bezoek de winkel aan de Molendijk 45

3262 AH Oud-Beijerland
TEL : +31 (0) 186 616 224 bereikbaar tussen 9:00 – 17:30
info@vanmoorsel.nl
www.vanmoorsel.nl

By |2017-02-07T10:59:37+00:00februari 2017|Tags: , |