Tuinwereld 2016-12-02T15:08:01+00:00

Tuinwereld-Oud-Beijerland---warentuin---webshop
TuinWereld Oud-Beijerland is dé specialist voor uw tuin, terras, vijver en interieur.

De Eettuin - Tuinwereld Oud-BeijerlandBij Tuinwereld Oud-Beijerland kunt u terecht voor heel veel zaken. Van BBQ’s tot Tuinmeubelen, voor kinderkamers tot kamerplanten, voor visbenodigdheden tot potgrond, van appelbomen tot coniferen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Winkelen bij Tuinwereld is een genot voor iedereen die het in- en om het huis graag gezellig en verzorgd ingericht wil hebben. Wij durven zeker te stellen dat er voor iedereen wel iets te vinden is wat in zijn of haar smaak valt. Het bijzonder grote assortiment geeft u keuze te over.

Tijdens het winkelen kunt u even lekker relaxen in De Eettuin, onder het genot van een lunch of gewoon een kopje koffie.

Voor de kinderen is er een speciale kinderspeelplaats ingericht. De kinderen worden zeker niet vergeten bij Tuinwereld, want ook voor kinderkamers zijn er allerlei leuke en originele accessoires verkrijgbaar.

 

Tuinwereld-Oud-Beijerland-Actiefolder

Over TuinWereld Oud-Beijerland

“We hebben het tuincentrum onlangs weer geheel verbouwd. We bieden de klanten nu nog meer op het gebied van trends en sfeer.  Vooral door de grote parkeerplaats zijn we goed bereikbaar”, aldus eigenaar Leonard Batenburg.

Als TuinWereld bezoeken we regelmatig beurzen en bedrijven in binnen- en buitenland. Regelmatig komen we in landen als Duitsland, Spanje, China en India. TuinWereld loopt daardoor met haar assortiment voorop in Nederland. Op deze manier is het mogelijk om steeds als eerste met trends te komen en daarbij toch het scherpst in prijs te zijn.

“Door gezamenlijk kritisch de producten te selecteren en in het groot in te kopen, is het voordeel ervan direct voelbaar voor de consument. De nieuwste trends beginnen vaak bij ons”, aldus Leonard Batenburg. 

Leonard is voortdurend bezig met het samenstellen van de collecties. Deze bevlogenheid vindt u ook bij de overige medewerkers: bij TuinWereld Oud-Beijerland wordt u altijd geholpen door vakkundige mensen. Deze zijn specialist op hun eigen afdeling. Of het nu gaat over natuur, de sfeer in uw huis of tuin, meubels of andere producten: in een prettige sfeer krijgt u deskundig advies.

TuinWereld Oud-Beijerland is ruim van opzet en biedt u volop keus op het gebied van interieur, tuin, terras en vijver. Het team van TuinWereld heet u van harte welkom. We hopen u binnenkort van ons sfeervolle centrum te ontmoeten. We laten u dan graag van de kwaliteit, variatie en natuurlijk van onze scherpe prijzen genieten.

Contact-en-openingstijden-tuinwereld