The Travel Company Hoeksche Waard 2016-12-02T15:08:13+00:00

Debbie-Leenheer-the-travel-company-Hoeksche-Waard.gif

Persoonlijk Reisadviseur Hoeksche Waard – Debbie Leenheer

Ik ben uw Personal Travel Agent voor de Hoeksche Waard en omstreken. Mijn naam is Debbie Leenheer en ik woon samen met mijn man in Westmaas, een centraal gelegen dorp in de Hoeksche Waard. We wonen landelijk, maar we zoeken met regelmaat de gezellige drukte van een stad op. Reizen uitzoeken en op reis gaan is mijn passie. Als je van je passie je beroep kunt maken, hoef je nooit te werken! Ik sta daarom alle dagen in de week voor u klaar om de beste reis voor u uit te zoeken. Omdat ik niet gebonden ben aan kantooruren, kunt u ook ’s avonds en in het weekend contact met mij opnemen. In overleg kunnen we een afspraak maken.

Voor dezelfde prijs een met service geboekte reis

compilatie-travel-company-hoeksche-waard_1

Wat doet een Personal Travel Agent eigenlijk?

Persoonlijk Reisadviseur Hoeksche WaardEen Personal Travel Agent is uw persoonlijke reisagent. Persoonlijk, omdat u van het samenstellen tot en met het eind van uw reis een persoonlijke benadering krijgt. De reis wordt namelijk helemaal afgestemd op uw wensen, voorkeuren en mogelijkheden. Vanzelfsprekend is deze service bij de prijs inbegrepen en betaalt u hier niets extra’s voor! De Personal Travel Agent is aangesloten bij The Travel Company. Door aangesloten te zijn bij deze organisatie bent u verzekerd van ANVR en SGR garanties en bepalingen. Deze organisatie vervangt mij middels een backoffice wanneer ik door studiereis of vakantie afwezig ben. Zo staan wij het hele jaar voor u klaar!

Hoe ga ik te werk?Wanneer u contact met me heeft opgenomen zal ik u vragen naar uw vakantiewensen. In een persoonlijk gesprek, of per e-mail, bespreken we tevens de mogelijkheden, voorkeuren (zoals vertrekdagen, vakantieduur, te besteden bedrag, enz.) en eventuele speciale behoeftes. U kunt dan denken aan dieetwensen, mobiliteitsbeperking van een passagier, enz.Met deze gegevens ga ik aan de slag zodat ik u snel een mooi voorstel kan doen met een voor u op maat gemaakte reis. In dit voorstel zullen een aantal opties staan zodat u thuis een keuze kunt maken. Het vakantievoorstel kan ik bij u thuis met u bespreken.

Wanneer de keuze voor uw vakantie gemaakt is, zal ik de vakantie voor u boeken. U ontvangt dan een factuur met alle gegevens van uw boeking op een rij. Ongeveer een week voor u op reis gaat, kan ik de reispapieren persoonlijk bij u afleveren en neem ik de reispapieren nog even met u door. Wanneer u de reisbescheiden op een andere manier wenst te ontvangen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Welke vakanties? Daar kan ik heel kort over zijn: alle vakanties! Een weekendje genieten in een hotel , een gezinsvakantie op de camping of bungalowpark, vliegvakanties, wintersport, cruisevakanties, (groeps)rondreizen, strandvakanties, stedentrip, zakenreizen…U geeft aan wat u wilt en ik zoek de beste vakantie voor u binnen uw wensen en mogelijkheden!Heel graag tot ziens!

Website : www.travelcompany.nl/pta/debbie        Email : d.leenheer@travelcompany.nl          Tel: 06-5382 5456    Gezien in de Hoeksche Waard - Facebook

Vind The Travel Company Hoeksche Waard ook op facebook