Februari is de maand van het gebit van de hond

15% korting op Farm Food Rawhide

De maand Februari is maand van het gebit en daarom ontvangt u deze maand 15% korting op het hele assortiment Farm Food Rawhide “de Natuurlijke Tandenborstel voor uw Hond”.

Een belangrijk aspect van onze producten is dat er bij of na de productie geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Daardoor kan Farm Food een schoon, zuiver en veilig product garanderen.

Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kauwen omdat honden alleen op deze manier hun tanden en kiezen schoon kunnen houden en zo gebitsproblemen voorkomen. In de natuur kauwen wolven en andere hondachtigen onder anderen op de huid van hun prooi. Dit kauwen op zacht en taai materiaal vermindert tandplak en tandsteen en zorgt voor schone tanden en kiezen en daarmee voor gezond tandvlees.

Naast deze reinigende werking heeft het kauwen op materialen andere belangrijke voordelen.

• Door het kauwen wordt endorfine aangemaakt door het lichaam, dit hormoon zorgt er voor dat de hond een rustig gevoel krijgt en zich ontspant.

• Kauwen vermindert het hongergevoel en is hierdoor onmisbaar bij honden met overgewicht of sterke drang naar voedsel.

• Tijdens het kauwen komt collageen vrij dat tandplak oplost. Daardoor kan de vorming van tandsteen worden voorkomen!

Bij ’t Hondenkeldertje heeft u een ruime keuze en kunt u het bot uitzoeken die past bij de maat van de hond. Kom gezellig langs in de winkel, honden zijn uiteraard welkom.

’t Hondenkeldertje

Oostdijk 13
3261 KB Oud-Beijerland

By | 2018-02-07T09:42:09+00:00 februari 2018|Tags: |