’t Hondenkeldertje al 1 jaar vertrouwd in centrum Oud-Beijerland.

Nieuw: Leuke cadeau artikelen voor met de feestdagen.

Binnen 1 jaar is de winkel al uit z’n jasje gegroeid. In september is daarom de hele verdieping omgebouwd tot een volwaardige winkel. De indeling is veranderd en het is nog leuker om met de hond te komen winkelen en te snuffelen tussen veel producten die uniek zijn in een dierenwinkel.

Er is nu ruimte voor nieuwe leuke producten, waaronder mooie beeldjes, mokken, kussens en deurmatten. Leuk om zelf te hebben of als cadeau te geven. Door de grote diversiteit in rassen zit er altijd wel wat tussen.

Een mooi nieuw merk in het assortiment is Wolters Cat & Dog. We zijn erg blij met dit merk in ons assortiment, want de kwaliteit is uitstekend en dit tegen een betaalbare prijs.

Het bestaande assortiment is ook breder geworden. Samen met Braaaf hebben we een mooi compleet assortiment snacks samengesteld. Het schap is direct te vinden tegenover de balie.

Ondanks dat we groeien blijven we vasthouden aan onze visie dat gezonde en verantwoordelijke hondenvoeding, snacks en speeltjes belangrijk zijn voor onze trouwe dierenvriendjes. Het assortiment hondenvoeding bestaat uit de merken Farm Food – Yarrah – Imperial Food – Natural Health – Natures Menu.

Kom samen met de hond gezellig langs in de winkel en geniet van de ruime keuze aan producten en u krijgt altijd persoonlijk advies.

’t Hondenkeldertje

Oostdijk 13
3261 KB Oud-Beijerland

By | 2017-11-08T14:07:53+00:00 november 2017|Tags: |