“Jaha! Ik weet heus wel dat het beter is om te stoppen ..”

STOP TOCH MET ROKEN!

Dat is wat een roker vaak hoort als hij een sigaretje opsteekt in de nabijheid van een niet-roker! Erger nog is als de niet-roker er direct een opsomming achteraan gooit waarom je zou moeten stoppen met roken! Alsof je dat zelf niet al wist! Het belerende vingertje irriteert je… en toch weet je… de niet-roker heeft hartstikke gelijk, terwijl je alsnog naarstig zoekt naar een aansteker om je ‘peukie’ aan te steken.

“Is ie lekker??” vraagt de niet-roker om er nóg een schepje bovenop te doen! Je denkt.. $%f&*@# bemoei je met je eigen zaken! “Jajoh… ik ga binnenkort stoppen” hoor je jezelf zeggen… en dan hoop je maar dat de niet-roker er verder over op houdt want eigenlijk wil je wel stoppen, maar heb je er nog steeds niet over nagedacht “hoe”..

sigaret-is-mijn-vriendje

Wij van De Man Tabakspeciaalzaak weten als geen ander hoe moeilijk het is om te Stoppen met Roken!

Op zich is het natuurlijk vreemd dat wij Stoppen met Roken toejuichen. Bij de Man Tabakspeciaalzaak verkopen wij allerlei soorten tabak en vullen daarmee dagelijks een behoefte in voor menig consument, maar.. er zijn goede alternatieven!

Alternatieven voor de sigaret

Wij begrijpen dat mensen willen stoppen met roken. Roken heeft veel nadelen. Het is ten eerste slecht voor de gezondheid en daarnaast is het ook een dure hobby.

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om te stoppen met roken, we horen het dagelijks. Naast ons tabak assortiment hebben wij daarom vele alternatieven in de winkel voor de sigaret.

De Zensations E-sigaret is zo’n alternatief

Enkele voordelen op een rijtje :

• Het is een goed hulpmiddel bij het stoppen met roken
• Er zitten minder schadelijke stoffen in
• Makkelijk navulbaar & oplaadbaar
• Het is veel goedkoper

Het klinkt natuurlijk vreemd, maar óók als u wilt stoppen bent u bij De Man Tabakspeciaalzaak op het goede adres. Tot 29 maart is de Zensations E-cigarette bij ons verkrijgbaar met maarliefst 10 euro korting. Het proberen waard dus..

Loop gerust bij ons binnen voor meer informatie! Wij helpen u graag verder!

stoppen met roken e-sigaret
tabakspeciaalzaak oud-beijerland

  Oostdijk 35 | Oud-Beijerland
0186 – 612 127
info@demantabakspeciaalzaak.nl
www.demantabakspeciaalzaak.nl

By | 2016-12-02T15:10:24+00:00 februari 2016|Tags: , |