Stichtingen en Goede Doelen in de Hoeksche Waard 2016-12-02T15:07:53+00:00

Stichtingen en Goede Doelen in de Hoeksche Waard plaatsen wij gratis op onze website.

Deze moeten wel gevestigd zijn in de Hoeksche Waard of de Hoeksche Waard ten doel hebben.

Tel: 06-29026256 of stel uw vraag middels het Contactformulier

Stichtingen en Goede Doelen in de Hoeksche Waard

Stichting Zuidwester | De Buren | Ajeto

In Oud-Beijerland, op het Koninginneplein 12 is van alles aan de gang. Dagelijks vinden mensen met een verstandelijke handicap daar hun dagbesteding.

Met veel plezier, toewijding en liefde maken ze daar de mooiste en leukste producten. Schilderijen, steigerhouten meubelen, wandborden, vilten beestjes, opbergkisten, wanddecoratie..te veel om op te noemen..

U kunt er gewoon binnen lopen om eens een kijkje te nemen bij de mensen van Ajeto.. Lees meer >>

Stichtingen en Goede Doelen in de Hoeksche Waard

HW Runners voor Roparun – De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven“. Lees meer over HW Runners en bekijk de activiteiten kalender!

Stichtingen en Goede Doelen in de Hoeksche Waard

Welzijn Hoeksche Waard is een moderne welzijnsorganisatie die staat voor het verbinden en het welzijn van alle mensen in de samenleving van de Hoeksche Waard. Onze missie is: sterk, betrokken en verbindend.Lees meer>>>

Stichtingen en Goede Doelen in de Hoeksche Waard