Spiritual Balance 2016-12-02T15:08:15+00:00

Spiritual Balance

SPIRITUAL BALANCE bewust leven  begint bij Spiritual Balance in strijen, mét ekowinkel “de groene pionier

CENTRUM SPIRITUAL BALANCE heeft veel te bieden. Wij raden u dan ook aan om de website te bezoeken voor het volledige overzicht. Hieronder vindt u slechts een korte opsomming van wat Spiritual Balance voor u zou kunnen betekenen.

 

8304766

Spiritual Balance staat voor rust, persoonlijkheid, betrokkenheid en aandacht. Niets in het leven is belangrijker dan gezondheid en balans; zowel lichamelijk als emotioneel. Helaas laat de huidige maatschappij dit niet gemakkelijk toe. De enige die daar verandering in kan brengen ben je zelf. Gelukkig zetten wij ons daar net zo graag voor in. Maak kennis met ons winkelassortiment, de cursussen, behandelingen en therapieën. Maar belangrijker nog; sta open voor handige tips, en werk er aan. Spiritual Balance, waar lichamelijke, emotionele en spirituele gezondheid begint.. Lees meer >>>

 

Agenda Activiteiten- en cursusagenda. In ons nieuwetijdscentrum in Strijen valt van alles te beleven; yoga, meditatie, mindfullness, intuïve lezingen, spirituele/paranormale beurzen, tarotcursus, mantra zingen, energetisch dansen en nog veel meer.

Activiteiten Intuïtieve ontwikkeling, Dru-yoga, Kundaliniyoga, Hathayoga, Zwangerschaps yoga, Meditatie, Mindfullness, Energetische dans.

Cursussen & Workshops Een kleine greep uit het aanbod, voor een volledig overzicht klikt u op bovenstaande link. — voetreflexzone, oorkaarsbehandeling, stoelmasseur, opleiding tarotist, Indian Headmassage

Zaalverhuur Op zoek naar een workshop-, cursus-, vergader- of behandelruimte in ons rustige dorpje Strijen? De Hoeksche Waard heeft precies die uitstraling die van belang is voor een fijne bijeenkomst, ver weg van de drukte van de stad. Wij hebben de beschikking over twee sfeervol ingerichte ruimtes, geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten, cursussen en workshops en over een fijne behandel/sessieruimte.

Regelmatig worden er concerten gegeven bij Spiritual Balance. Op de website kunt u de agenda vinden en uw tickets bestellen.

Eko- en Spiritual Gifts winkel

Eko- en Spiritual Gifts winkel

Fybromyalgie Hoeksche waard

Therapie, behandelingen en consulten

8304766

Boompjesstraat 27, 3291 AA  Strijen (Hoeksche Waard) tel: 078-6735893 / mobiel: 06-53518321  email: info@spiritualbalance.nl