Burki Service – Schoonmaakbedrijf Hoeksche Waard 2016-12-02T15:07:35+00:00
schoonmaakbedrijf hoeksche waard
Gevelreiniging
Glazenwasserij
Telescopisch wassen
Interieur/sanitair
Vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf Hoeksche Waard – Burki Service

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de Hoeksche waard en omgeving? Dan is Burki Service de juiste schoonmaakservice voor u!

Fijne samenwerking

Burki Service heeft een fijne samenwerking met haar klanten hoog in het vaandel staan! Burki werkt daarom niet met contracten!

“De kracht zit ‘m in het luisteren naar de klant en doordat we geen contracten afsluiten, kunnen we alle kanten op qua werkzaamheden. Niets is ons te gek! We reinigen alles! Van gevels oppoetsen tot dakgoten leegmaken, van binnenramen tot buitenramen, van sanitair tot interieur, tot vloeronderhoud en alles daar tussenin! Wij zijn een All-Round schoonmaakbedrijf met passie voor het vak!”

Goede reputatie

Door onze goede reputatie onderhouden wij ook privé domeinen. Dit houdt in dat wij uw uiterst betrouwbare schoonmaakbedrijf zijn voor zowel uw bedrijfspand als voor het zemen van bijvoorbeeld de binnenramen bij uw villa/woning.

Geen contracten, wél goede afspraken!

Wij zijn in dienst van onze klanten en reinigen alles in een bedrijf waar nodig. Maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij bieden een zeer flexibel all-in concept, zonder contracten, maar wél met goede afspraken.

Schoonmaakservice Hoeksche Waard - Burki
Wij gaan er altijd vanuit dat de klant weer blij is om ons te zien! Wij hebben geen contracten nodig om klanten aan ons te binden. Een goede communicatie geeft een nauwe samenwerking met onze klanten!
Dave Burki, Burki Service
Burki Service is gericht op kwaliteit en continuïteit. Een goede werkrelatie met de  opdrachtgever wordt bereikt door goede communicatie, korte lijnen en optimale inzet. Door een goede en nauwe samenwerking is de kwaliteitseis van Burki Service voor ieder werk te realiseren.

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact:

Email : info@burkiservice.nl
Tel: +31 620 086 093

Website: www.burkiservice.nl

 schoonmaakbedrijf hoeksche waard