Schoonheidssalon Sita del Carmen 2016-12-02T15:08:13+00:00
Sita-del-Carmen---Massagetherapie-Westmaas

Welkom op de pagina van Sita del CarmenEen veelzijdige schoonheids/massagesalon & een webwinkel met een vleugje spiritualiteit! –

Diversiteit aan behandelingen – Boek jouw Beautyparty – Schoonheidsspecialiste aan huis – Massages aan huis – Soulmade Cosmetics TIP! – Workshops leren masseren – Zaterdagavond boeken mogelijk – En nog veel meer……….

gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling-Sita-del-Carmen
Sita-te-westmaas---massage
Over Sita

Ik ben een Zuid-Amerikaanse vrouw van 42 jaar en geef al heel erg lang massages op spiritueel en energetisch vlak, daarnaast ben ik Reiki master, maar ook schoonheidsspecialiste & coach.

Als je bij mij voor een behandeling komt, zul je merken dat niet alleen je huid helemaal opknapt, maar dat er ook iets gebeurt met je algehele gestel/welzijn. Dit komt omdat ik me niet alleen op je buitenkant richt, maar ook op je innerlijk. Dat is ook de reden waarom ik veel werk met de Soulmade Huidverzorging die zijn ontwikkeld vanuit een sjamanistische leer. Daarnaast werk ik tijdens mijn behandelingen – afhankelijk van de jaargetijden – met verse ingrediënten zoals roos en lavendel of verse maskers en scrubs. Lees meer >>>

Soulmade Cosmetivs Hoeksche WaardWij raden u aan om de website van Sita del Carmen te bezoeken.

Het is onmogelijk om alles te vangen op deze pagina. Sita werkt heel veel met kortingsbonnen, of 2=1 aanbiedingen, verder heeft Sita een webshop binnen haar website waar je allerlei leuke beautyproducten kunt bestellen tegen leuke prijzen. Sita del Carmen is tevens Herbalife Distributeur & Soulmade Cosmetics consulent. Al deze producten kunt u ook in de webshop bestellen.

Bekijk hier alle behandelingen die u kunt boeken bij Sita del Carmen

Aangesloten bij de Zorgwaard Pas, dus profiteer van extra korting. Ik kom ook bij clienten in verzorgingstehuizen, of bij mensen thuis voor massages, behandelingen of gezichtsbehandelingen of deelbehandelingen. Ook bij (ernstige) ziekte aan huis gebonden of opgenomen in hospice, kom ik langs om te kijken wat we kunnen verlichten op dat moment.
ZATERDAGAVOND SERVICE: al enkele klanten komen altijd op zaterdagavond, daarom speciaal voor andere drukke fulltime werkers – of mensen met onregelmatige diensten nu ook de mogelijkheid om behandelingen te boeken op zaterdagavond. Uitgebreide gezichtsbehandelingen of lange massages. Maar je kan ook jouw korte deelbehandeling op zaterdagavond inboeken.
Graag tot ziens bij Sita del Carmen

Teresita Bastiaanse Rifo Munoz

Leeuwendaal 24,  3273 XD Westmaas Tel: 06-19884626

Gezien in de Hoeksche Waard - FacebookWebsite: www.studio-carmen.nl  Email: info@studio-carmen.nl