RW Fotografie 2016-12-02T15:07:54+00:00
RW Fotografie te Mijnsheerenland
RW Fotografie
Copyright © 2004 – 2014 RWfotografie.  Website: www.rwfotografie.nl  Email: info@rwfotografie.nl  Vind RW Fotografie ook op FacebookGezien in de Hoeksche Waard - Facebook
Mijn missie is vreugde brengen in het leven middels het vastleggen van unieke momenten!
Rene Wouters, RW Fotografie
  • RW-Fotgrafie-

Bedrijfsprofiel – Dynamisch fotografie bedrijf, gestart als autodidact en vervolgens uitgegroeid tot een specialist in bruids-, portret-, en schoolfotografie. Echter ook het fotograferen van producten en evenementen behoren tot ons werkgebied.

Beschrijving Bruidsfotografie: RWFotografie heeft een unieke manier van fotograferen; wij leggen jullie trouwdag op een journalistieke manier vast; hierbij zijn jullie belangrijk maar ook alle mensen om jullie heen. Daarnaast hebben wij oog voor detail en leggen wij onverwachte momenten vast en verrassen jullie bij het afleveren van de foto’s met momenten die jullie niet gezien hebben. en dat maakt de reportage zo krachtig; een herinnering voor het leven! RWF gespecialiseerd in originele en spontane huwelijksreportages!

Portretfotografie: ook hierbij speelt spontaniteit een grote rol net als het model zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Vanaf 1 augustus hebben wij weer een studio in de Maassilo in Rotterdam.

Schoolfotografie: een unieke manier van fotograferen in Nederland!!! RWF heeft als eerste in Nederland het unieke concept in de markt gezet waarbij de kinderen in 8 a 10 verschillende poses worden gefotografeerd en waarbij de ouders/verzorgers middels een website de foto’s kunnen bestellen. Zeer spontaan en uniek!

www.rwfotografie.nl