Mooi Lint.nl 2016-12-02T15:07:32+00:00
lint hoeksche waard

MooiLint.nl is gevestigd in Maasdam

MooiLint.nl levert Sjerpen/Linten op alle mogelijke manieren. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden.We raden u aan om de webshop van MooiLint te bezoeken voor alle prijzen, productinformatie en details.

CONTACT

Het kan natuurlijk altijd dat u vragen of opmerkingen heeft. Dit kunt u mailen naar: info@MooiLint.nl dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Website: www.mooilint.nl

Huldiging, prijsuitreiking, een jarige of zo maar iemand in het zonnetje zetten?

Een sjerp kan voor veel gelegenheden worden gebruikt.

Lint online kopen
Wij leveren sjerpen voor volwassenen en kinderen, verkrijgbaar met bedrukking op alleen de voorzijde, bedrukking op de voor – en achterzijde of onbedrukt. Zoals bij al onze producten, kunt u ook een sjerp geheel naar wens samenstellen. Een standaard bedrukking en sluiting kan volstaan, maar ook kunt u de sjerp door ons met strass-steentjes, roosjes en mooie stoffen rozetten af laten werken.
Lees meer over de mogelijkheden

Maak je eigen creatie

Maak je eigen creatie - inspiratie met lint
Maak je eigen creatie
Maak je eigen creatie

U kunt ook onbedrukt lint bij ons bestellen

Deze worden op basis van minimale afname op rol verkocht. Prijzen vind u in het keuzemenu.

 

Onbedrukt LINT per rol

Naast een uiterst voordelig aanbod van standaard bedrukte linten, leveren wij exclusieve maatwerk linten. Als enige in deze branche brengen wij decoratieve elementen aan waardoor deze sterk gepersonaliseerde linten meer worden dan ‘slechts’ een lint. Bedrukte tekst wordt afgezet met schitterende glasheldere strass-steentjes in diverse kleuren. De glans en het reliëf hiervan geeft het lint of de sjerp een zeer luxe uitstraling. Voor wie een stapje verder wil is het ook mogelijk swarovski steentjes aan te brengen. Naast de strass-steentjes kunnen decoraties als o.a. kleine zijde roosjes, strikjes, knopen, belletjes, embleempjes, vlindertjes, beertjes en kleurrijke veren op het lint aangebracht worden.

Creëer zelf de mooiste linten met behulp van de keuzemenu’s!
BEDANKJE VOOR DE KRAAMVISITE!

Leuk om mee te geven aan de kraamvisite als geboortebedankje.
 
Rouwlint

Maak u laatste groet persoonlijk en stel zelf u rouwlint(en) samen.

In het uitgebreide keuzemenu kunt u o.a. kleuren, tekst, lettertype en bewerkingen toepassen en het lint naar u eigen idee samenstellen. De fotovoorbeelden geven enkele mogelijkheden aan. Doorgaans zijn rouwlinten 70mm. of 100mm. breed en bestaan uit 2 of meerdere linten van 1 meter lang. 1 lint is bestemd voor de tekstboodschap en het andere lint(en) voor de afzender(s). Heeft u specifieke wensen die u niet met ons keuzemenu kunt uitvoeren, of wilt u lint in een afwijkende maat, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen met u de mogelijkheden doornemen om alsnog in u behoefte te voorzien.

Rouwlint
U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren.

kleuren lint
Bekijk nog veel meer kleuren
Voor een super oma