Pop-art portretten

Nieuw in het assortiment

Sinds kort een creatieve nieuwe verfstijl ontdekt – pop-art portretten!!

Op basis van een foto schilder ik aan de hand van acrylverf een portret. Verschillende formaten en kleurcombinaties zijn mogelijk. Gemiddeld ben ik zo’n 17 uur bezig aan een schilderij. Schilderen is geen lopende band werk, maar vraagt concentratie, geduld en plezier. Het blijft handwerk en is niet onder het mom van “grote stappen, snel thuis”. Elk schilderij is hierdoor uniek.
Met veel plezier maak ik ook zo’n pop-art portret voor u, uw gezin, kinderen of huisdier🎨🐾

Cruyff pop-art portret TE KOOP!

Het betaalde voetbal doet me niet zo veel! Maar Cruyff is voor mij een relativerende en nuchtere legende, die zei waar het op stond! Ik hou daar van…💪

Dat het Cruijffiaans mag voort bestaan! Hierbij doneer ik dan ook 20% van het aankoopbedrag aan de Cruyff Foundation.🌟

‘Als je een speler ziet sprinten is hij te laat vertrokken.’

Johan Cruyff pop-art handgeschilderd op canvas – 50×70 cm op basis van Acrylverf🎨
Bieden vanaf €250.

‘Ik ben overal tegen. Tot ik een besluit neem, dan ben ik ervoor. Lijkt me logisch.’

By | 2016-12-02T15:10:05+00:00 april 2016|Tags: , |