Pedicure Wilma Biesheuvel 2016-12-02T15:07:46+00:00

pedicure hoeksche waard

Homepage
Behandelingen
Producten
Prijzen
Contact

Pedicure Wilma Biesheuvel

Laat je voeten verzorgen

Maak direct een afspraak

Welkom

Weet u dat “zere voeten” één van de meest gehoorde klacht is?

Maar dat we daar tegelijkertijd ook de minste aandacht aan besteden? Onze voeten verstoppen we meestal in sokken en schoenen.

Voetverzorging is belangrijk om uw mobiliteit te behouden en hebben dan ook alle aandacht en zorg nodig, dus “Laat je voeten verzorgen!”

De pedicure is er voor volledige voetverzorging. De pedicure is er om uw nagels te verzorgen en overmatig eelt te verwijderen, maar ook voor likdoorns, eeltpitten en nagelproblemen bent u bij de pedicure aan het goede adres.

Ik ben sinds 2013 medisch pedicure, wat inhoudt dat ik risicovolle voeten kan behandelen zoals bijvoorbeeld diabetische- en reumatische voeten. Ook beheers ik speciale technieken om uw voeten in optimale conditie te brengen.

Door regelmatig een bezoek te brengen aan de pedicure helpt het klachten op de langere termijn te voorkomen. Als u klachten heeft, raad ik u aan niet te lang te wachten met het maken van een afspraak. Ik adviseer u over het verzorgen van uw voeten, maar geef ook advies voor de aanschaf van (sport)schoenen. Indien nodig adviseer ik u contact op te nemen met uw huisarts of podotherapeut.

Graag tot ziens in mijn praktijk!

Wilma Biesheuvel

 

Wilma Biesheuvel _ Laat je voeten verzorgen

Laat je voeten verzorgen

Pedicure Wilma Biesheuvel
Mendelssohnstraat 28
Numansdorp

Tel: 0186-654623
E: pedicurewilmabiesheuvel@gmail.com

Bezoek de website
Homepage
Behandelingen
Producten
Prijzen
Contact