Aanbieding Bodysugaring – Schoonheidssalon Natalia

Bij Schoonheidssalon Natalia in Oud-Beijerland kunt u terecht voor een leuke aanbieding van Bodysugaring (Alternatief voor harsen). De behandelingen zijn arbeidsintensiever dan de traditionele methodes, maar geven dan ook een lang en glad resultaat.

Abonnementsvoordeel 6=5

Bij een abonnement van 5 behandelingen iedere 4 tot 6 weken ( aaneengesloten ) is de 6e behandeling gratis.

Bovendien ontvangt u op de eerste kennismakingsbehandeling van Bodysugaring Alexandria 10% korting

BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK

Schoonheidssalon-oud-beijerland
behandelingen / prijzen
Huidverbetering

Een intakebeoordeling is de eerste stap om uw persoonlijke doelstelling zo goed mogelijk te bereiken: samen met u bespreken we tijdens deze intake uw wensen, uw eventuele huidklachten en de mogelijkheden voor verbeteringen.

Aan de hand van alle gegevens  stellen wij een behandelplan op, hierbij rekening houdend met uw budget, en geven wij u advies voor de verdere verzorging thuis. Na een aantal behandelingen bekijken wij opnieuw uw huidconditie opnieuw , bepalen objectief de conditie van uw huid. Op basis deze gegevens kunnen we een vervolgbehandeling bepalen.

Ik heb ruim 25 jaar internationaal ervaring u in de schoonheidsbranche.

Na mijn verhuizing naar Nederland heb ik opnieuw een opleiding tot schoonheidsverzorging voltooid en ben sinds 2008 gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Ik heb bij verschillende salons stage gelopen en verschillende cosmeticatrainingen gevolgd.

In 2008 heb ik mijn eigen praktijk geopend. Door mijn ervaring en kennis van vele cosmeticamerken, verschillende huidtypen en huidproblemen  is de huid mijn passie geworden.
Mijn uitdaging is het in topconditie brengen van uw huid en te onderhouden door professionele behandelingen en het deskundig advies geven over hoe u zelf uw huidconditie kunt verbeteren. Daarom werk ik alleen met producten van  de topmerken “Jan Marini”  en “Alexandria”. Met deze producten, die doen wat ze beloven,  en mijn behandelingen maak ik uw huid jonger en houd haar gezond.

natalia oud-beijerland
Bezoek de website voor alle informatie
ontharen / bodysugaring
Jan Marini Producten
Alexandria Producten
Schoonheidssalon-oud-beijerland

Schoonheidsspecialiste Natalia | Sportlaan 63 | 3261AW | Oud-Beijerland | info@salonnatalia.nl | www.salonnatalia.nl

By |2018-02-23T09:05:09+00:00februari 2018|Tags: |