NLP, Drama & Buikdans – Pauline Bruins 2016-12-02T15:08:03+00:00
Pauline-Bruins---NLP,-drama(therapie)-en-(buik)dans

Ik heb verschillende ‘tools’ tot mijn beschikking om mijn missie in de praktijk te brengen: NLP, Drama en Dans. De capaciteiten die ik op deze 3 gebieden bezit, kan ik op diverse manieren inzetten: gecombineerd of los staand van elkaar, in groepsverband of individueel, in de vorm van een workshop, training of begeleidingstraject, al naar gelang wat de vraag is.

De diversiteit om te kunnen werken met verschillende werkvormen werkt voor mij inspirerend en biedt ruimte. De overlap tussen de verschillende werkvormen zit hem voor mij vooral in persoonlijke expressie en ontwikkeling, ervaren en uitwisselen en het ontdekken van (je eigen) mogelijkheden.
De waarden van waaruit ik werk zijn: authenticiteit, zelfontplooiing, levensvreugde, avontuurlijkheid (nieuwe dingen aangaan), creativiteit, expressie, veiligheid, liefde, acceptatie en rust.

NLP, Drama(therapie) & (buik)dans Hoeksche Waard
NLP, Drama(therapie) & (buik)dans Hoeksche Waard
INSPIRATIE
Volg je pad, daar waar je van gaat stralen van binnenuit! Welke obstakels je ook tegenkomt, blijf positief, leer van je fouten en je zal er komen!

Praktijk voor NLP, Drama & (buik)dans   –   Coaching, Counseling & Training

Als Mental Health Coach en Counselor, Creatief therapeut, Trainer en Docent bied ik Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) aan in de vorm van coaching & counseling en workshops & training.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren
Kort door de bocht gezegd is NLP een methode om doelmatiger te kunnen denken en effectiever met anderen te communiceren.
Neuro heeft betrekking op hoe uw hersenen omgaan met alle info die via uw zintuigen binnen komt. Linguïstisch verwijst naar de taal, zowel de gesproken woorden als uw lichaamstaal en hoe u die gebruikt . Programmeren gaat over de gedragspatronen die u heeft aangeleerd en dus ook zelf kan veranderen. 

Pauline-Bruins-Fit-&-Funcenter

Voor meer informatie of een aanvraag kunt u contact met Pauline opnemen. NLP Hoeksche Waard

Per telefoon: 0186-624565 of 06-24909396
Per email: info@paulinebruins.nl

website: www.paulinebruins.nl

Gezien in de Hoeksche Waard - FacebookU vindt Pauline ook op facebook

Praktijkadres :

Lifestyle-fit-&-Fun-center
Steenenstraat 8
3262 JM Oud-Beijerland