DB Homely Cartoons | Muurschilderingen en kunst voor elke muur 2016-12-02T15:07:07+00:00
muurschildering hoeksche waard

Ook te bereiken via

Een lege muur, op zoek naar kleur of een eigen ontwerp in gedachten?

Bij DB Homely Cartoons bent u aan het juiste adres.

Met passie en creativiteit maak ik kleurrijke, speelse en gezellige schilderijen, muurschilderingen, geboortestoeltjes, geboortekisten en POP-ART schilderijen. Dit kan zowel op aanvraag van een eigen ontwerp als van een ontwerp uit mijn reeds gemaakte schilderijen / portfolio.

Bezoek de webshop voor inspiratie
Creativiteit-en-Passie-Hoeksche-Waard
POP-art-schilderij-nieuw
Muurschilderingen hoeksche waard
muurschilderingen
schilderij op maat canvas hoeksche waard
schilderij op canvas
geboortekaartje canvas hoeksche waard
geboortekaartje
geboortekaartje stoeltje hoeksche waard
geboortestoeltje
geboortekisten hoeksche waard
geboortekistje

Demi | DB Homely CartoonsOver Demi

Ik ben Demi Bakhuizen. Een 23-jarige jongedame met pit en enthousiasme. Met het motto ‘alles kan als je maar wilt’ heb ik geleerd om te gaan staan voor mijn doelen en passies in het leven.

De rol als hulpverlener is me op het lijf geschreven. Om deze reden heb ik de afgelopen vier jaar de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlening aan de Hogeschool Rotterdam gevolgd en met succes afgerond. Hierdoor is wederom bevestigd dat ik veel energie haal uit de eerlijkheid en het enthousiasme van kinderen. Met geduld en een kindvriendelijke houding vind ik het ook leuk om hen wat te leren. Vandaar dat het ook geen toeval is dat ik werkzaam ben binnen  de jeugdhulpverlening.

Verder ben ik van jongs af aan al graag creatief bezig. Tekenen, schilderen en met mijn handen bezig zijn ervaar ik als een vorm van ontspanning. Op mijn twaalfde verkocht ik dan ook mijn eerste schilderij en ben ik het schilderen met acrylverf steeds intensiever gaan oppakken.

Op 6 januari 2014 is hierdoor ook DB Homely Cartoons ontstaan. Uiteindelijk heb ik in de zomer van 2015, op mijn verjaardag (26 mei), besloten deze bedrijfsnaam officieel achter mijn naam te zetten en me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Heeft u vragen of wilt u een bestelling doorgeven dan kunt u Demi vrijblijvend bereiken via het contactformulier op de website van Demi of via haar Facebookpagina. Mocht het voor u gemakkelijker zijn om een keer langs te komen dan is dit ook mogelijk. Vermeld dit onder vragen/ opmerkingen.