ARXXIS – Business Solutions 2016-12-02T15:07:35+00:00
oplossingen mkb hoeksche waard

Arxxis helpt uw organisatie met klantgericht, efficiënt en effectief opereren

Arxxis is ú en úw organisatie graag van dienst met het oplossen van organisatievraagstukken; wij bieden advies, ondersteuning en uitvoering op maat zodat u een optimale klantervaring aan uw klanten kan bieden. Wij helpen u met: een klantgerichtere focus, een hogere klanttevredenheid, maar ook: het verbeteren van de kwaliteit, het verhogen van de efficiëntie en effectiviteit, en een verbeterde beheersing van de kosten.

Mensgerichte aanpak

Of het nu gaat over klanten, medewerkers of belanghebbenden, organisaties draaien om mensen; mensen vertegenwoordigen de energie die organisaties laten bestaan en veranderen. Positieve energie zorgt voor het bereiken van resultaat, terwijl negatieve energie resultaat onder druk zet.
Arxxis bouwt aan positieve energie met een aanpak die gebaseerd is op vertrouwen, respect, eerlijkheid, draagvlak en acceptatie.

Concreet

Arxxis levert oplossingen in de vorm van tijdelijke managementcapaciteit, organisatieadvies en bedrijfssoftware op maat.

De gemene deler van deze oplossingen is dat Arxxis graag bouwt aan organisaties, zowel op strategisch, tactisch als op uitvoerend niveau.

oplossingen mkb hoeksche waard

De gemakkelijke online oplossing voor urenregistratie, facturatie, projectmanagement en relatiebeheer

Bi4mkb geeft u één plek om uw administratie inzake uren, projecten, facturen en relaties te doen. Voortaan schrijft u overal online uw uren, welke u gelijk kunt koppelen aan uw projecten, beheert u net zo eenvoudig uw klantgegevens en facturatie en geeft u uzelf eenvoudig een compleet en actueel inzicht in uw bedrijfsinformatie.

De voordelen van Bi4mkb

Uren, projecten en relaties samen in één oplossing
Eenvoudig en foutloos factureren
Altijd actueel en compleet bedrijfsinzicht
Voordelig maandabonnement
Veilig & Betrouwbaar
Overal toegang
Regelmatige back-up
Geen investering in licentie, server of beheer
Altijd de laatste versie

Passie voor uw vak

U bent ondernemer geworden omdat uw vak uw passie is; u heeft goede en innovatieve ideeën over de uitoefening van uw vak. De bijkomende werkzaamheden wilt u goed geregeld hebben, zonder er veel tijd en aandacht aan te hoeven te besteden. Wij bij Arxxis ontwikkelden daarom Bi4mkb.

Bi4mkb ondersteunt u in uw werk en het administreren daarvan: van het moment dat u offerte doet tot en met de facturatie.

Ook voor uw medewerkers

Laat ook uw medewerkers snel en makkelijk hun uren schrijven in Bi4mkb Multi User; u vereenvoudigt de urenadministratie voor uw medewerkers en voorziet uzelf van een altijd actueel overzicht en inzicht in gewerkte uren en uw projectadministratie.

Gratis Bi4mkb abonnement – 30 dagen GRATIS uitproberen

Contactgegevens

Bezoek- en postadres:
Tulpstraat 35
3295 SX ‘s-Gravendeel

Tel: 078 – 673 36 32
E-Mail: info@arxxis.nl

Helpdesk en Support

E-Mail: helpdesk@bi4mkb.nl

Website: www.arxxis.nl

Advies of Demonstratie? Neem vrijblijvend contact met ons op