MeerWaard 2016-12-02T15:08:04+00:00
dagje uit hoeksche waard

Uit in de Hoeksche Waard dagje uit hoeksche waard

Welkom op de pagina van Meer Waard: het organisatiebureau op het gebied van recreatie in de Hoeksche Waard. Meer Waard is uw toeristische arrangementen-makelaar!

Wat / waar  ? Bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en familiedagen in de Hoeksche Waard dagje uit hoeksche waard

Bedrijfsuitje? Kinderfeestje? Familiedag?  De Hoeksche Waard is het perfecte decor voor uw dagje uit.  Op dit eiland, gelegen in Zuid -Holland, onder de rook van Rotterdam, 25 km richting het zuiden,  vindt u nog rust en ruimte. Maar ook idyllische dorpen, gezellige jachthavens, knusse restaurantjes,een uitgebreid fietspadennetwerk, volop watersportmogelijkheden en boeiende musea.  Van de ongerepte natuur  tot het bruisende winkelhart van Oud-Beijerland: er is voor iedereen wat te beleven op het gebied van recreatie in de Hoeksche Waard.

Maar ook unieke locaties om te vergaderen weet Meer Waard voor u te vinden. Vergaderen in de vrije natuur, op een schitterend Landgoed behoort tot een van de mogelijkheden.

dagje uit hoeksche waard
dagje uit hoeksche waard
informatie Gera van der Meer -
Samenwerking-Hoeksche-Waard

Wie?…Een kijkje achter de schermen van…. Meer Waard

Gera van der Meer - MeerwaardGera van der Meer is het enthousiaste brein achter Meer Waard. Al op jonge leeftijd blonk zij uit in het organiseren van groepsuitjes, uitstapjes, dagarrangementen en allerlei activiteiten. Na haar studie Toeristisch Management aan de NHTV in Breda, werkte zij vele jaren in de toeristensector. Zij woont al ruim dertig jaar in de Hoeksche Waard en kent de streek op haar duimpje. Meer Waard biedt sinds 2012 dagarrangementen op maat op het gebied van recreatie.

Hoe?  Uw toeristische makelaar

Bent u op zoek naar een leuk groepsuitje, een sportief dagarrangement of een creatief bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Meer Waard neemt de organisatie van uw evenement graag uit handen. Bij Meer Waard staan uw wensen en ideeën altijd centraal. Op basis daarvan maken wij een voorstel op maat.  Meer Waard werkt samen met veel bedrijven in de Hoeksche Waard. Daarom is het aanbod zo gevarieerd! Wilt u inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje op de arrangementenpagina www.meerwaard.com.

Meer Waard bedenkt niet alleen uw perfecte bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag in de Hoeksche Waard Ook de volledige verzorging is hier in goed handen. Al het geregel en georganiseer neemt Meer Waard graag van u over. Uw dagje uit in de Hoeksche Waard wordt tot in de puntjes geregeld! Wilt u meer weten? Bel of mail. Maak kennis met de meerwaarde van Meer Waard!

logo-klein_3Email: info@meerwaard.com    of bel 06-10875194