Zet jezelf in het licht tijdens de Lichtjesparade Puttershoek

Zaterdagavond 17 december a.s. trekt de Lichtjesparade weer door de straten van Puttershoek

We verzamelen om 18.30 uur op het Oranjeplein bij de winkels, waar de leerlingen van Sport- en Dansstudio Binnenmaas een magische openingsdans opvoeren en er optredens zijn van Brassband Djembé Agogo en Lisa.

ROUTE

De Parade vertrekt om ca. 19.00 uur vanaf het Maximaplein. Onder aanvoering van Brassband Djembé Agogo, de Winterwonderlandladies en andere lichtfiguren lopen we de route: Maximaplein > Eendrachtsweg > Nassaulaan > Lijsterbesstraat > Hazelaarstraat > Eikenlaan > Winterplein > Schaduwrijk > Zomerplein > Laning > Sportlaan > Penningkruid > Speenkruid > Barbarakruid > IJsbaan

Na afloop is er muziek van DJ Chris en zijn er optredens op de ijsbaan. Hier kun je jezelf opwarmen bij de vuurkorven of met warme chocomel, verkrijgbaar in de kantine van de ijsclub. Toeschouwers zijn hier van harte welkom.

OPROEP

Het zou heel leuk zijn als er langs de route veel licht te zien is. We vragen iedereen die langs de route woont, iets extra’s te doen met verlichting in en rondom het huis. Eigenlijk moet vanaf de maan te zien zijn dat Puttershoek ‘in het licht’ staat!

Meer info op Facebook winkelcentrumputtershoek of kijk op onze website

De Lichtjesparade wordt georganiseerd door BIZ Centrum Puttershoek.

IMPRESSIE VAN DE LICHTJESPARADE VAN VORIG JAAR

Voor meer informatie neemt u contact op met

Jeanette Goudswaard
in- en externe communicatie BIZ Centrum Puttershoek
Tel: 06 54 33 82 81
E: bizputtershoek@gmail.com

W: www.centrumputtershoek.biz

By | 2016-12-14T14:14:58+00:00 december 2016|Tags: , |