ADVERTEREN IN DE HOEKSCHE WAARD


Waarschijnlijk heeft u inmiddels van ons gehoord en heeft u daarom onze naam ingetikt om onze website op te zoeken, kwam u met googlen op onze website terecht of vond u dit bericht via onze Facebook-post. Hoe dan ook hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt, want u bent op onze website beland.

Als uw interesse is gewekt vanwege de krant die op 14 oktober bij iedereen in de bus valt, dan zijn we daar blij verheugd van. Helaas kunt u niet meer in die editie. Die is vol, maar in december brengen wij de 2e editie al uit. Daarin is nog plaats. neem gerust contact op over de mogelijkheden.

info@gezienindehoekschewaard.nl | 06-29026256

DOE MET ONS MEE & VAL OP BIJ UW (POTENTIËLE) KLANTEN IN DE REGIO HOEKSCHE WAARD

Het kan zomaar zijn dat u het logo van Gezien in de Hoeksche Waard voorbij zag komen op TV Hoeksche Waard. In de vorm van MJ Report is Gezien in de Hoeksche Waard zijdelings betrokken bij onze regionale televisiezender. Of wellicht zag u onze flyer liggen bij een ondernemer die bij ons op de website staat. Zou ook zomaar kunnen.

Gezien in de Hoeksche Waard timmert aan de weg voor een nog grotere naamsbekendheid. Onze social media kanalen doen al goed hun werk, maar reclame maken is meer dan alleen op internet actief zijn. Zeker als je het hebt over de regionale markt. Daarom brengen wij ter ondersteuning van onze online activiteiten in september 2016 onze eerste krant uit. “Gezien in de Hoeksche Waard OFFLINE”.  (Wilt u hieraan meedoen mail dan naar info@gezienindehoekschewaard.nl  dan sturen we u persoonlijk informatie toe.)

Zo vergroten wij meer- en meer ons netwerk en naamsbekendheid. Bent u ondernemer en wilt u meer weten hoe ook U kunt profiteren van onze activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op.

Met een ondernemende groet, team Gezien in de Hoeksche Waard

ik wil mijn bedrijf direct aanmelden en meedoen met gezien in de hoeksche waard
Stuur mij informatie per email
Hoe werkt het en wat kost het?

ps. Bent u geen ondernemer bekijk dan onze homepage, want: Vaak zit wat je zoekt om de hoek, maar dat moet je dan wel even weten! – THINK GLOBAL, ACT LOCAL!

aanbevolen-hoeksche-waard
By | 2016-12-02T15:09:12+00:00 oktober 2016|Tags: , |