baby en kind hoeksche waard

Twee Ons Geluk is dé webshop vol té leuke artikelen voor de (aanstaande) mama met persoonlijke service.

Ver hoef je niet te zoeken want deze geweldige webshop zit gewoon in Puttershoek.

Trending producten om je babykamer of de kinderkamer helemaal af te maken.
Niet alleen een nachtlampje op batterij maar nog veel meer dan dat!

Twee Ons Geluk
Twee Ons Geluk
Twee Ons Geluk

De mooiste slingers en memoborden of wat denk je van overtrekken in diverse kleuren, net als kussentjes in verschillende vormen. Ook zijn er hele fijne opbergmanden te bestellen, die je niet alleen voor al het speelgoed maar ook voor de was kunt gebruiken. De wasbare zwemluiers blijven een grote hit, net als de nagellak voor kleine meisjes op waterbasis.

Sinds begin 2017 kun je bij Twee Ons Geluk ook je eigen verlanglijstje maken. Super handig! Ben je zwanger of is je kindje bijna jarig maak je gewoon een verlanglijstje, via de webshop. Zo weet je zeker dat je leuke cadeautjes krijgt. Denk maar eens aan het fijne babynestje, de activity gym, het muziekdoosje of de rammelaar. Maar ook de houten verkeersborden, sjabloonboeken en houten blokken.

Ben je meer van de monochrome style? Twee Ons Geluk heeft een categorie vol met zwart / witte artikelen. Denk maar aan hoeslakens, mijlpaalkaarten, feestartikelen, memoborden, opbergblikken en nog heel veel meer! Allemaal in zwart / witte style.
Kom gezellig langs in de webshop en geniet van al het moois.
Profiteer van de GRATIS inpakservice, bij iedere bestelling. Ben je woonachtig in de Hoeksche Waard, wordt je bestelling vanaf een bepaald bedrag GRATIS thuisbezorgd, lees voor meer informatie bij de bestelinformatie op de website van Twee Ons Geluk.

Vergeet ook zeker Facebook niet te volgen van Twee Ons Geluk. Met grote regelmaat wordt de webshop aangevuld met nieuwe collectie én nieuwe merken.”

www.tweeonsgeluk.nl

Email : info@tweeonsgeluk.nl  Tel: 06-23309048

Twee Ons Geluk
Twee Ons Geluk
Twee Ons Geluk
Twee Ons Geluk
Twee Ons Geluk
Twee Ons Geluk
By | 2017-04-25T16:38:17+00:00 april 2017|Tags: |