DB Homely Cartoons tussen de kersen…

Kersenfeest 2016 bij van Herk Fruit weer een groot succes!

DB-Homely-kersenfeest-van-herk

Ook dit jaar stond DB Homely Cartoons op het inmiddels jaarlijkse kersenfeest van Van Herk Fruit (Best Fresh).

Het was een gezellige dag, waarop van alles te doen was voor jong en oud.

DB Homely Cartoons was present met bont gekleurde canvasschilderijen, pop-art portretten en een portfolio met een scala aan muurschilderingen, geboortekaartjes op canvas en andere werken.

kunst hoeksche waard

Tijdens dit soort evenementen investeer ik met name in promotie en reclame. Om en na bij deel ik ongeveer 300 visitekaartjes uit en vertel ik vooral met passie en enthousiasme over mijn creatieve ontwerpen. Ik sta open voor uitdagingen en het kan mij dan ook niet gek genoeg zijn! Ik denk en ontwerp dan ook graag met u mee!

Het leuke aan zo’n dag zijn ook de momenten van op afstand toekijken. Kinderen zijn wat dat betreft één van de beste graadmeters en aan de feedback van de kleine telgen hecht ik dan ook veel waarde. Kinderen zijn eerlijk en zeggen waar het op staat, zijn pro-actief en bladeren zonder enige schaamte door alle portfolio’s en vragen zonder schroom hoeveel centjes dat uit hun spaarpot kost.

De papa’s daarentegen zijn met name gericht op het pop-art portret van Johan Cruyff, waarop de mama’s op hun beurt liever hun kroost vast laten leggen als pop-art portret aan de hand van bijvoorbeeld de schoolfoto.

Opvallend was ook de grote vraag naar huisdieren geschilderd als pop-art portret. Met name de vraag naar paarden was hoog. Iedereen heeft zijn eigen verhaal achter een schilderij en op een dag als deze hoor je een grote variatie aan blije, trotse, maar ook verdrietige verhalen. Erg leuk!

portret op canvas hoeksche waard
kersenfeest-van-herk

Uw eigen ontworpen canvas als kunst aan de muur

Verder hoorde ik in de wandelgangen regelmatig; “Ow, hier kan je foto’s op canvas laten drukken”.

Een pracht van een compliment, maar ik wil nog wel even benadrukken dat alle werken hand geschilderd zijn en naar gewenste formaten en kleurcombinaties gemaakt worden. Ik schilder op basis van acrylverf en ben in het bezit van een groot scala aan kleuren. Informeer gerust voor tips en adviezen.

vind meer info op de website van demi

Tenslotte heb ik apetrots afgelopen week twee mooie pop-art portretten mogen afleveren voor vaderdag en als verjaardagscadeautje. Het was op het laatst even een race tegen de klok, maar het is weer helemaal voor elkaar!

Verder zijn de kleuren in de muurschildering voor Cafetaria ’t Hoekie aangebracht en eind deze week verwacht ik de muur volledig af te werken! De foto’s volgen zeer binnenkort.

Als afsluiter wil ik jullie mededelen dat Radio Hoeksche Waard, na het lezen van mijn blog op Gezien in de Hoeksche Waard, mij op maandag 4 juli uitgenodigd heeft voor het programma ‘Business in de polder’. Van 20:00 tot 21:00 uur ben ik live! Hierbij nodig ik u van harte uit om mee te luisteren!

Tot bij de volgende blog!

Demi Bakhuizen

Creativiteit-en-Passie-Hoeksche-Waard
kunst hoeksche waard