Trainnovation – Sjoerd de Waal 2016-12-02T15:07:45+00:00
Lead between the lines

Innovatie in training en coaching van uw organisatie!

Met een rugzak vol (levens-, werk- en management)ervaring, kennis en gereedschap staat Trainnovation klaar voor u, uw team en organisatie! Klaar om u te helpen uw doelen te definiëren en te bereiken. In overleg komen we tot het juiste plan van aanpak om dit te realiseren. De diensten van Trainnovation bestrijken een breed gebied, maar concentreren zich voornamelijk rondom trainen en coachen.

Boek Sjoerd de Waal - Leiderschap

Wij raden u aan om de website van Trainnovation te bezoeken.

Daar vindt u nog meer informatie! Bijvoorbeeld over Breinvoorkeuren in relatie tot Leiderschap. Tevens vindt u de link naar gratis online videolessen van Sjoerd de Waal over innovatief Leiderschap voor u, uw team of bedrijf! Veel plezier!

Sjoerd de Waal – Auteur van LEAD BETWEEN THE LINES!

Sjoerd de Waal
Ik vind het belangrijk dat mensen met plezier hun volle potentieel benutten in hun werk, leven en de maatschappij in het algemeen.
Sjoerd de Waal, Trainnovation

Wat kan Trainnovation voor u en uw organisatie betekenen?

Al vanaf 2007 hebben we te maken met economisch barre tijden. Onzekere tijden als gevolg van de financiële crisis en nu weer de reële dreiging van de “double dip”.  We kunnen elkaar verder naar beneden halen in een neerwaartse spiraal waarbij prijzen en marges steeds verder onder druk komen en we sterk moeten snijden in de kosten van de onderneming.

Hoe gaat Trainnovation te werk?

Eerst vindt er een vrijblijvend gesprek met u als klant plaats, om een eerste indruk te krijgen van de omvang van uw uitdaging. Wanneer we er beiden op vertrouwen dat we verbeteringen kunnen aanbrengen, maken we afspraken over een plan van aanpak. Trainnovation vervult vooral een coachende en faciliterende rol en zal u helpen ideeën te ontwikkelen en tot uitvoer te brengen
Welke andere diensten biedt Trainnovation?

Trainnovation geeft bedrijfstrainingen, workshops, adviezen en coacht organisaties, directeuren, managers en startende leidinggevenden. Hierbij wordt voornamelijk op maat gewerkt, dus optimaal passend in uw situatie. Het scala aan onderwerpen is gezien de ruime managementervaring en MBA opleiding erg breed en varieert van

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie