IMPULZZ 2016-12-02T15:07:55+00:00
IMPULZZ - Trendy fashionstore te Oud-Beijerland

IMPULZZ

Bij deze gezellige fashionstore kunt u terecht voor de meest TRENDY dameskleding. U wordt zeer professioneel geholpen en er is altijd tijd voor een gezellig praatje. Erik, uw gastheer, heeft absoluut oog voor detail en zal er alles aan doen om die kleding voor u uit te zoeken die het beste bij u past. U kunt rustig elke week even binnen wandelen, want de collectie wordt wekelijks aangevuld en u vindt er dus steeds weer nieuwe items! Ook op het gebied van accessoires weten de inkopers van IMPULZZ u steeds weer te verrassen.

IMPULZZ - damesmode te Oud-Beijerland
Onze collectie gaat snel. Doordat we steeds in kleine oplages de nieuwste kleding inkopen, kunnen we snel wisselen met onze collectie. Daardoor is het steeds leuk om even binnen te wandelen om te zien of er weer iets leuks voor u tussen zit. Wij verkopen TRENDY Fashion voor leuke prijzen!
Erik, IMPULZZ

Vind IMPULZZ ook op FacebookGezien in de Hoeksche Waard - Facebook

Oostdijk 17 3261KB Oud-Beijerland.

Tel: 0186 – 624500

IMPULZZ - Oud-Beijerland Fashion store

Betaalbare mode voor de vrouw van nu!

Dàt is IMPULZZ – een aanwinst op het gebied van kledingmodezaken in de Hoeksche Waard. Modieuze kleding voor wie mooi voor de dag wil komen. Ook de ruime keuze in accessoires zorgen ervoor dat je helemaal tip-top en fully dressed de deur uit kunt wandelen als je dat wilt.

Maar bovenal, vergeet niet : ‘You are never fully dressed without a smile!’

Graag tot ziens bij IMPULZZ