ICT Hoeksche Waard – oplossingen – Wensware Group 2016-12-02T15:07:43+00:00

Wensware Solutions Hoeksche Waard

Welkom op de pagina van de WensWare Group.

De bedrijven van de WensWare Group richten zich op het adviseren en ondersteunen van hun klanten. Dit gebeurt momenteel op twee zeer uiteenlopende vlakken; ICT advies en ontspanningsmassages. Twee uitersten die elkaar zeer goed completeren.

Johan van WensenAls Zelfstandig Professional lever ik onafhankelijk ICT advies toegespitst op uw situatie. Dit kan zowel zakelijk zijn als privé.

Door de vele jaren van ervaring op zowel software-, hardware- als ICT management-gebied is het mogelijk uw vragen over of problemen met ICT te beantwoorden.
Met mijn professionele inlevingsvermogen ben ik in staat de brug te slaan tussen uw wensen en de juiste ICT oplossing. Dit bespaart u veel tijd, moeite en dus geld.

Het belangrijkste van een bedrijf zijn misschien wel de medewerkers. Zij zijn het visitekaartje van het bedrijf en verzetten het werk.

Investeren in uw mensen is dan ook zeer waardevol.

Om hun kennis en vaardigheden te verbeteren lever ik dan ook de volgende trainingen;

 Excel,
Word,
Time management en
Gedrag en Communicatie.

Zie ‘Producten’ voor meer informatie.

Individuele, professionele, aandacht voor elke klant

image18861

The most important thing is to have a sense of responsibility, commitment and concern for each of our fellow human beings.
Dalai Lama
(Het belangrijkste is om een gevoel van verantwoording, toewijding en zorg te hebben voor onze medemens.)

Mijn medemens assisteren in het verkrijgen van rust en ontspanning, daar wordt je pas blij van! Door middel van massage is dit doel zeer goed te bereiken.

Vandaar dat ik besloten heb mij te professionaliseren zodat ik u een perfecte massage kan geven, waarbij u optimaal kunt ontspannen. Massage maakt de stof oxytocine aan, de tegenhanger van adrenaline. Krijgt u van de laatste stress en een gehaast gevoel, zo krijgt u van oxytocine het tegenovergestelde: rust en ontspanning.

KIOM masseur hoeksche waardIn mijn massage praktijk kunt u een aantal ontspanningsmassages ondergaan. Kijk op de webpagina ‘Massages’. U krijgt hier uitgebreid uitgelegd wat de massage precies inhoudt, hoe deze in zijn werk gaat en wat u kunt verwachten. Tevens vindt u daar ook de prijzen voor een massage.

Wilt u een afspraak maken, kijkt u dan bij ‘Afspraak’. Hier vindt u een online agenda van de massagepraktijk. Op verschillende manieren kunt u vervolgens een afspraak maken; door middel van een mailtje, sms of telefoon. Het is zelfs mogelijk om WensWare Wellness te volgen via Twitter. Zie hiervoor het kopje ‘Contact’


Contact

Email: info@wensware.nl
Tel: 06 – 2226 5542
Adres: Molendijk 28 3281LT  Numansdorp

ICT Hoeksche Waard oplossingen