Hypnotherapie Oud-Beijerland 2016-12-02T15:08:06+00:00

Hypnotherapie Oud-Beijerland Hoeksche Waard
Klachten
Hypnose
Traumaverwerking
 
EFT (Emotional Freedom Technique)

  • Hypnotherapie-Hoeksche-Waard
  • Hypnotherapie-Oud-Beijerland---janine-Gobel---Hoeksche-Waard
  • Onrust,-depressie,-slecht-in-je-vel---Hypnotherapie-Oud-Beijerland-Hoeksche-waard
  • Welzijn-dmv-Hypnotherapie-Oud-Beijerland-Janine-Gobel
Direct contact? –> 06-30066339      Janine Göbel – Hypnotherapie Oud-Beijerland

 

 

“In deze drukke en prestatiegerichte maatschappij komen we tijd tekort voor onszelf. Ik hoor om me heen vrij regelmatig zeggen dat iemand het heel druk heeft. We ‘moeten’ zoveel en er wordt veel van je verwacht door familie, school, werkgever, vrienden enz… Hebben (of beter gezegd: maken) we eigenlijk nog wel tijd voor onszelf vrij? Gunnen we onszelf nog wel eens rust?

Ineens krijg je het gevoel niet meer verder te kunnen, je bent moe, depressief, wordt lichamelijk of geestelijk ziek of je hebt een verslaving opgelopen de afgelopen jaren om zo beter met de stress en de druk om te gaan. Dat zijn allemaal signalen van de geest en het lichaam om het rustiger aan te gaan doen, om die oude bagage eens op te ruimen en je rugzak lichter te maken. Misschien heb je iets meegemaakt in het (recente) verleden waarvan je nu last hebt en dat je graag wilt gaan verwerken. Te denken aan verschillende trauma’s (verkeersongeluk, plotseling overlijden van een dierbaar persoon, incest etc….)

Lees verder op de website wat de mogelijkheden zijn en misschien kan ik je verwelkomen in mijn praktijk of tijdens een training”.

Janine Göbel

Janine Gobel - Hypnotherapie Oud-Beijerland
Een aantal zorgverzekeraars vergoedt geheel of gedeeltelijk de behandelingen van een hypnotherapeut. Daarvoor moet de hypnotherapeut wel aangesloten zijn bij de beroepsvereniging NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging Voor Hypnotherapeuten). De dekking valt over het algemeen onder Alternatieve geneeswijzen.Vergoedingenoverzicht
Hypnotherapie Oud-Beijerland Hoeksche Waard

 

Website : www.hypnotherapie-oudbeijerland.nl

Contact per email

Telefoon : 06 – 3006 6339

Vind Hypnotherapie Oud-Beijerland ook op facebook Facebook pagina van Hypnotherapie Oud-Beijerland