HW Outdoor – Uitjes Hoeksche Waard 2016-12-02T15:07:25+00:00
hwoutdoor kano

Beleef het Buiten in de Hoeksche Waard

Een dagje uit, gezellige middag écht weg of een volledig verzorgd arrangment met de zaak, vereniging, of zomaar met familie of vrienden? Beleef de Hoeksche Waard met HW-outdoor vanuit een bijzonder oogpunt!

STEPPEN IN DE HOEKSCHE WAARD

Op een bijzondere manier genieten van het Hoeksche Waards Landschap, de beboomde dijken, historische boerderijen en de ongekende vergezichten van de Hoeksche Waard? Huur dan bij ons een step. Al steppend rij je door de polders, kom je in de dorpen en langs de monumentale panden.

Iedereen kan het!

Steppen is erg gemakkelijk, iedereen kan het! Onze steps zijn licht en rijden soepel. In korte tijd leg je grote afstanden af.

De routes

De routes die je met de step in de Hoeksche Waard af kunt leggen zijn eindeloos. Één van de routes vanuit Strijen leent zich perfect voor natuurliefhebbers. Wanneer je vanuit Strijen wilt starten is je steptocht namelijk prachtig te combineren met een wandel- of kanotocht door ‘de Oeverlanden Hollands Diep’.

Stepverhuur Hoeksche Waard

Onze steppen zijn per persoon te huur en voor groepen. Wil je graag vanaf een ander punt starten of een step voor een dag huren neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.

  • familie uitje hoeksche waard
  • hw outdoor sportief
  • bedrijfsfeest steppen hoeksche waard

KANOVAREN IN DE HOEKSCHE WAARD

Beleef het Nationaal Landschap Hoeksche Waard op een bijzondere manier. Vaar met de kano door de kronkelende kreken, langs de uitgestrekte natuur en ervaar de Hoeksche Waard vanuit een bijzonder oogpunt!

De routes

In de Hoeksche Waard zijn zes officiële kanoroutes. HW-outdoor verzorgt de kano’s op deze routes. Maar er is meer! Zo kun je ook kanovaren in het prachtige natuurgebied ‘de Oeverlanden Hollands Diep’ in Strijensas.

Vaar tussen de wilgenbossen en wildbegroeide rietlanden. Peddel over open water langs de buitendijkse natuur en misschien ontmoet je de bever wel!

Kanoverhuur Hoeksche Waard

Wij verhuren Canadese 2-, 3- en 4-persoonskano’s. De kano’s zijn los te huur en voor groepen. Ook kun je volledig verzorgde arrangementen bij ons boeken.

Ook bestaat de mogelijkheid om een volledige aanhanger met maximaal 8 kano’s te huren. Bezit van een e-rijbewijs is hiervoor vereist. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tips

In een kano ben je kwetsbaar, daarom is het belangrijk dat je een aantal basisregels in acht neemt en daarnaast goed rekening houd met ander vaarverkeer.

  • Onervaren zwemmers en kinderen dragen een zwemvest.
  • Vaar rechts en houd rekening met andere watersporters.
  • Blijf uit de buurt van gemalen.
  • Passeer vissers en hun fuiken en netten op ruime afstand.
hwoutdoor kano
STEPPEN
KANOVAREN
COMBITOCHTEN
ARRANGEMENTEN
ROUTES

Uit in de Hoeksche Waard

Particulieren

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsfeestjes

Kinderfeestjes

Verjaardagen

Familieuitje

Zondagmiddag uitje Hoeksche Waard

Teambuilding

Uitjes Hoeksche Waard

Vraag naar de mogelijkheden

steppen door de hoeksche waard-bedrijfsuitje
hwoutdoor kano

Havenstraat 1
3292 AB Strijensas

Tel: 085-4017184
Email: info@hwoutdoor.nl
Website: www.hwoutdoor.nl

  • bedrijfsuitje hoeksche waard
  • kanovaren hw bedrijfsuitje
  • sportief hoeksche waard