Cindy Bos van Take Time for Beauty blogt voor Gezien in de Hoeksche Waard over gezondheid & schoonheid.

Deze keer gaat het over kleine oneffenheden in het gelaat die je krijgt als je ouder wordt en wat je daar aan kunt doen…

Take Time 4 Beauty logo groot

HELP!! Ik word ouder….

Regelmatig maakt iemand een afspraak voor een intakegesprek. Van te voren heeft de betreffende persoon al gekeken welke huid verjongende behandelingen er allemaal mogelijk zijn.

Een storende rimpel hier en een lijntje daar. Tijd voor huidverjonging dus. Eigenlijk weet mevrouw al wat ze wil.

Toch ga ik het gesprek aan. Hierin probeer ik erachter te komen wat nu echt de reden is dat mevrouw bij me is. Zijn het de lijntjes en de rimpels die zorgen dat ze vind dat haar huid er ouder uitziet? Tijdens het gesprek komt dan boven dat mevrouw beslist niet aan de botox wil, lijntjes mogen ook best wel. Er uitzien als 20 hoeft ook niet als je voorbij de 40 bent. Maar toch is ze niet tevreden als ze in de spiegel kijkt.

bloedblaasjes en couperose w

Couperosee & Bloedblaasjes

Gratis intakegesprek bij Take Time 4 Beauty Oud-Beijerland
HW-jouw-logo-hier

Ik vraag haar ” wat als alle donkere vlekjes en de rode adertjes eens weg zouden zijn”. Oooh, kan dat dan.

Ik stel voor om hier eens mee te beginnen. We kunnen na deze behandeling eens zien of mevrouw zich nog steeds stoort aan haar rimpels.

Er zijn gelukkig hele simpele en snelle technieken om deze ‘ probleempjes’ te behandelen. Ook liggen ze heel wat lager in prijs dan de huid verjongende laserbehandelingen.

Twee weken later komt mevrouw terug. En, vraag ik. Hoe kijkt u nu in de spiegel. Heerlijk, zegt ze.

Mijn huid ziet er rustig en egaal uit. Ik stel voor om nog een intensieve peeling te doen waardoor de huid minder dof zal zijn en het resultaat is een stralende huid. De lijntjes zitten er nog maar worden niet meer als storend ervaren.

Ik zeg hiermee uiteraard niet dat je je rimpels niet meer moet laten behandelen maar ik wil hiermee wel zeggen dat het belangrijk is om kritisch naar je huid te kijken. Niks is vervelender voor jou, je portemonnee en de schoonheidsspecialiste zelf als je na de behandeling eigenlijk niet helemaal tevreden bent.

Pigmentvlekjes ontstaan door jarenlang zonlicht op je huid en de rode gesprongen adertjes zijn een gevolg van o.a. zon, een vochtarme huid, roken, eetgewoontes en meer. Ze ontstaan vaak rond de neus en op de wangen waardoor het lijkt of je altijd een blos hebt. Bij warmte, inspanning of een wijntje worden ze nog roder. We noemen deze adertjes ook wel couperose. Soms wordt de blos niet als storend ervaren maar lopen er enkele dieprode adertjes doorheen.

Stoor jij je aan dit soort plekjes in je gezicht? Dan kan de schoonheidsspecialiste beoordelen of deze behandeld kunnen worden.

Lieve groet,

Schermafbeelding 2015-07-13 om 19.17.34

Take Time 4 Beauty logo groot

  Kerkstraat 29 | Oud-Beijerland
0186-615111
info@taketime4beauty.nl
www.taketime4beauty.nl

By | 2016-12-02T15:10:03+00:00 april 2016|Tags: , , , |