De biologische lijn van Renske voor de hond en kat

Nieuw in het assortiment bij ’t Hondenkeldertje

Wist je dat Renske Natuurlijke Diervoeding nu ook een biologische lijn voor zowel honden als katten heeft?

Steeds meer fabrikanten van dierenvoeding zijn voortdurend bezig om hun assortiment in gezonde voeding verder te ontwikkelen. Zo heeft Renske sinds kort een biologische lijn en heeft zich daarmee toegevoegd aan een kleine selectie merken met een SKAL certificaat.

Deze volledige maaltijd bevat geen conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen. De uitgebalanceerde maaltijd heeft vers vlees als hoofdingrediënt en wordt altijd gecombineerd met groenten, fruit of werkzame kruiden, mineralen, vitamines en sporenelementen, zodat de ideale variatie van natuurlijke grondstoffen ontstaat. Fijn aan deze producten is, dat hier geen zout in zit. Daardoor worden de nieren niet belast.

Voor de honden bestaat de biologische vers vlees lijn uit kuipjes van 300 gram en rollen van 500 gram in de smaken Kip en Rund. Voor de kat zijn er kuipjes van 85 gram in dezelfde smaken.

Renske heeft ook een mooie spaaractie. Op alle verpakkingen zitten waardepunten, een volle kaart kan bij ons in de winkel ingeleverd worden en is € 7,50 waard.
Om kennis te maken met dit nieuwe product of voor vragen of advies kunt u bij ons terecht in de winkel in het centrum van Oud-Beijerland.

’t Hondenkeldertje

Oostdijk 13
3261 KB Oud-Beijerland

By | 2018-04-06T15:16:35+00:00 april 2018|Tags: |