DE MAKERS VAN HOEKS BIERFEST PRESENTEREN U

HOEKSE TENTFEEST

17 juni 2017 gaan alle remmen weer los op het terrein van Outdoor Zuidholland 2017

Hoekse Tentfeest
Bestel je tickets direct online
of bezoek eerst de website

Hoekse tentfeest is een knettergek feest voor de echte feestgangers. In mix van unieke artiesten en supriseacts zal deze avond tot een waar spektakel maken. Naast entertainment is er natuurlijk ook genoeg te drinken en zijn diverse foodtrucks en eettentjes. Naast de grote feesttent zal de schermbar met DJ Dennis dit jaar ook niet ontbreken.

Datum : Zaterdag 17 juni 2017
Van 19:00 tot 01:00 uur
Locatie : Broekseweg 8 – Strijen

Tickets € 15,- p.p. verkrijgbaar via webshop

Artiesten Hoekse Tentfeest

FeestDJ Barrywww.feestdjebarry.nl Nr.1 Party DJ van Nederland 2016 !!!

Barry kom je tegen door heel Nederland in kroegen, discotheken, feestcafés en diverse Festivals, ook draait hij als feest dj veel in het buitenland. Hij stond bijvoorbeeld al eerder in Elmau, Westendorf & Kirchberg maar ook in warme oorden als: Albufeira, El a Renal, Cala Do’r & Kos.

Barry staat dus garant voor mooi feestje.

Snollebollekes www.snollebollekes.com Nr.1 Feestact van Nederland 2016 !!! Nondeju!

Het is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer! Met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”. En door………

Feestartiest Alexwww.alex.fm ‘Een Bossie Rooie Rozen’.

Dat is toch wel DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is. Na deze nummer 1 hit heeft Alex met andere hits zoals o.a. ‘Meissie Meissie’, ‘De Liefde’, ‘Dagdroom’, ‘Een Festival van Liefde’ en ‘Nooit Meer Naar Huis’ zijn naam gevestigd op het gebied van de Nederlandstalige muziek. Naast zijn eigen hits zingt Alex tijdens zijn optredens ook veel bekende covers ‘Een Bossie Rooie Rozen’. Dat is toch wel DE hit waar de zangcarrière van Alex echt mee begonnen is.

Wipneus en Pimwww.wipneusenpim.nl – ‘ We love Classic ‘

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ – duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag.

By | 2017-03-24T12:36:17+00:00 maart 2017|Tags: |