Hoeksche Kaartjes – webwinkel 2016-12-02T15:08:12+00:00
Hoekschekaartjes.nl

Hoekschekaartjes.nl – Unieke kaartjes uit de Hoeksche Waard

Hoekschekaartjes.nl is nieuw in de Hoeksche Waard

Op Hoekschekaartjes.nl heeft u een keuze uit diverse soorten kaartjes. Dit varieert van geboortekaartjes, huwelijkskaarten, zomaar een kaartje en leuke geillustreerde kaartjes uit de Hoeksche Waard o.a. ontworpen door Rien Olieslagers. Een bekende in de Waard.

Het voordeel van Hoekschekaartjes.nl is dat u een keuze kunt maken uit een uitgebreide collectie bestaande kaarten maar ook een eigen ontwerp aan kunt leveren. De site zal regelmatig van nieuwe ontwerpen voorzien worden. Hoekschekaartjes biedt het gemak van kiezen online maar geeft de service, het advies en persoonlijke contact die u in het verleden gewend was. Geen onzekerheid na de bestelling. U kunt ons bellen mailen of bezoeken in Zuid-Beijerland. Hier kunt u ook een keuze maken in de modellen boeken of deze mee naar huis nemen. U kunt, als u daarvoor kiest, gewoon de kaartjes bij ons afhalen of deze per post laten bezorgen.

Hoeksch varken
hoeksche-kip
hoeksche-koe
hoeksch-schaap

Hoe werkt het?

Maak een keuze uit geboortekaartjes, trouwkaartjes of zomaar kaartjes. Standaard worden witte of gekleurde enveloppen bijgeleverd. De enveloppen worden vooruit geleverd, zodat deze vast door u geadresseerd kunnen worden. Hoekschekaartjes.nl biedt ook een verzendservice. Adressen aanleveren in Excel. Maak uw tekst in een Word document en laat naam, datum en gewicht open. U ontvangt een drukproef per mail. Zodra de baby is geboren worden de gegeven aangevuld en gedrukt. Indien op tijd doorgegeven en afgehaald kunnen de kaartjes in de meeste gevallen een dag later geleverd worden. Dit geldt ook voor de kaartjes uit de boeken. Mail uw keuze en het Worddocument naar info@hoekschekaartjes.nl Vergeet uw telefoonnummer niet te vermelden. Wij nemen contact met u op om alles door te nemen en af te spreken wat de mogelijkheden zijn. Indien u een eigen ontwerp aanlevert; doe dit dan als PDF, AI of EPS. Hiervoor bestaat de mogelijkheid van de bestaande formaten af te wijken.

Wij helpen u graag om er dan een compleet bestand van te maken.

Hoekschekaartjes: Ambachtsstraat 6, 3284 XW Zuid-Beijerland, info@hoekschekaartjes.nl, telefooon: 0186 680 806