Haring Party 2016

2e Haringparty Hoeksche Waard

voor ondernemend HW op donderdag 30 juni!

Op donderdag 30 juni 2016 wordt van 17.00 tot 20.00 uur de 2e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers. Locatie is deze keer bij Van der Mark Int. Transport BV, aan de James Wattstraat 2, 3261 MB te Oud-Beijerland. De locatie wordt speciaal voor deze gelegenheid op ludieke wijze ingericht voor ondernemend Hoeksche Waard.

De entree bedraagt € 20,00 euro p.p. waarbij  onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De opbrengst komt wederom 50% ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard en 50% aan de actie Tour for Life van HW-ondernemer Danny Reedijk. U kunt gemakkelijk (gratis) parkeren.

Netwerken en haring happen

Netwerken en haring happen zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze 2e Haringparty Hoeksche Waard. De eerste editie in 2015 werd door ruim 250 personen bezocht. Voor de niet-haringliefhebbers is er ook een speciale hamburgerkraam aanwezig. Er is verder gepaste muzikale omlijsting aanwezig en wederom zal er een veiling plaatsvinden.

Initiatief:

Spontaan waren de initiatiefnemers Johan Roobol, Henk Klapwijk en Steven Corijn vorig jaar het met elkaar eens dat dé haringparty voor ondernemers nog steeds ontbrak.

Na een succesvolle eerste editie in 2015, staat nu de 2e editie voor de deur. De initiatiefnemers hierover:

De eerste editie was zeer geslaagd en ook dit jaar maken we er weer een mooie editie van. We organiseren het bij voorkeur op een bedrijfslocatie en deze was dan ook snel gevonden. Het wordt dan ook een mooie netwerkparty, waar ondernemend Hoeksche Waard onder het genot van zon, prima haring en drankjes elkaar kunnen treffen. En dat voor een mooi doel Hospice Hoeksche Waard en deze keer ook Tour for Life waar de Hoeksche Waardse ondernemer Danny Reedijk geld voor ophaalt. We rekenen dan ook op een succesvolle tweede editie.

Aanmelden:

Aanmelding is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u géén toegang tot de haringparty. U kunt kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl . Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen. De kaarten bedragen € 20,00 euro per stuk inclusief b.t.w. U ontvangt een kwitantie na betaling.

U kunt uw entreekaarten à 20 euro per persoon reeds voldoen via het volgende bankrekeningnummer NL58ABNA0589432044  t.n.v. Haringparty 2016. U ontvangt bij de entree dan een kwitantie.

of bezoek eerst nog even de website
Haring Party 2016 Hospice Hoeksche Waard

Mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben, vinden bij ons een geborgen plek.
Onze hospice is warm en huiselijk en de verzorging staat voor de best-mogelijke kwaliteit van leven wanneer genezing niet meer mogelijk is. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week. Lees meer…

Haring Party 2016 Hospice Hoeksche Waard

TOUR FOR LIFE

Steun succesvol kankeronderzoek. Lees meer….

Haring Party 2016 Hospice Hoeksche Waard
By | 2016-12-02T15:09:41+00:00 juni 2016|Tags: |