donatie hospice hoeksche waard
donatie hospice hoeksche waard

2e Haringparty Hoeksche Waard 2016

Afgelopen donderdag 30 juni 2016 werd succesvol de 2e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers. Ruim 200 ondernemers kwamen hier op af. Drie burgemeesters uit de Hoeksche Waard – te weten Klaas Tigelaar (Oud-Beijerland), Jan Luteijn (Cromstrijen) en Aart-Jan Moerkerken (Strijen) – openden gebroederlijk met Zakenvrouw Hoeksche Waard 2016 Hanneke van Kooten en organisatievoorzitter Henk Klapwijk het haringevenement door op ludieke wijze de eerste haringen naar binnen te werken.

Foto: burgemeesters en ZKVHW in actie Foto: het overhandigen van de cheques

Opbrengst 9.000 euro voor het goede doel!

Naast een ideale gelegenheid voor ondernemers om met elkaar op informele wijze te netwerken, leverde – dankzij de sponsoren, de deelnemers en een speciaal georganiseerde veiling – deze editie maar liefst 9.000 euro op voor de twee geselecteerde goede doelen. De opbrengst komt 50% ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard en 50% aan de actie Tour for Life waar HW-ondernemer Danny Reedijk via ‘Ik fiets tegen kanker’ aan deelneemt. De cheques werden dan ook aan beide doelen overhandigd door de organisatie.

Druk bezocht

Netwerken en haring happen waren de belangrijkste ingrediënten van de 2e Haringparty Hoeksche Waard. Het was druk toeven bij Van der Mark Transport te Oud-Beijerland. Het transportbedrijf was omgetoverd in een knusse ontvangstruimte voor de ruim 200 aanwezige ondernemers.

Hoewel het weer wisselvallig was, bleken de weergoden de party toch gunstig gezind. Naast het haring happen, waren er volop andere food & drinks voorhanden. Ook de actie ter plaatse ‘Spijkerbroek hangen’ leverde een gepaste bijdrage op voor de goede doelen. Ook de nieuwe editie van het ondernemersblad ‘Hoeksche Zaken’ werd aan gastheer Simon van der Mark overhandigd. De veiling leverde een mooi bedrag op. Het eerste vaatje Hoeksche Waardse haring werd voor een bedrag van 800 euro door Corriena van der Mark weggekaapt. Na de veiling kon de organisatie een mooie cheque overhandigen aan Marc van Dijk (voorzitter van de Hospice Hoeksche Waard), en Danny Reedijk die in augustus zijn goede doel actie ‘Ik fiets tegen kanker’ gaat realiseren.

Haring Party 2016 Hospice Hoeksche Waard

Mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben, vinden bij ons een geborgen plek.
Onze hospice is warm en huiselijk en de verzorging staat voor de best-mogelijke kwaliteit van leven wanneer genezing niet meer mogelijk is. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week. Lees meer…

Haring Party 2016 Hospice Hoeksche Waard

TOUR FOR LIFE

Steun succesvol kankeronderzoek. Lees meer….

Haring Party 2016 Hospice Hoeksche Waard

PERSBERICHT

Tevreden

De organisatie – bestaande uit Henk Klapwijk, Johan Roobol en Steven Corijn – kijkt terug op een prima bijeenkomst. “Een mooie opkomst, veel bereidwillige sponsoren en medewerking, prima food & drinks, een prima locatie/gastheer; dat heeft ons inmiddels vele, positieve reacties van de bezoekers opgeleverd. Dat we dan nog een mooi bedrag voor de goede doelen hebben opgehaald, is mooi meegenomen. Dat is een mooie basis voor een 3e editie in 2017,” aldus de drie heren.

Bezoek ook de website van Haringparty Hoeksche Waard
Haring Party 2016 Hospice Hoeksche Waard
By | 2016-12-02T15:09:40+00:00 juli 2016|Tags: |