Ha-Ra Hoeksche Waard | Elly van der Heiden 2016-12-02T15:07:18+00:00
Ha-Ra Hoeksche Waard - Elly van der Heiden

Welkom op de pagina van Elly van der Heiden

Ha-Ra consulente in de Hoeksche Waard

Even voorstellen

Ik ben Elly en ik ben Ha-Ra consulente. Naast dat ik bij u thuis graag demonstraties geef voor u en uw vriendinnen / familie, ben ik geregeld te vinden op jaarmarkten en evenementen in de Hoeksche Waard. Natuurlijk ben ik ook daarbuiten actief.

Op deze manier heb ik al heel wat mensen kennis laten maken met Ha-Ra producten.

Wilt u uitgebreide informatie? Neem dan contact met me op. We kunnen een ochtend, middag of avond bij u thuis organiseren voor u en uw vriendinnen. Of wellicht heeft u gewoon een vraag, die beantwoord ik dan graag.

Met een hartelijke groet, Elly van der Heiden

Bezoek de officiële website voor alle informatie over Ha-Ra

Ha-Ra Reiniging | Cosmetica | Wellness | Kinderproducten | Voedingssupplementen | Dierverzorging

Het filmpje is uitgezonden op SBS6 bij Teletips. Heeft u vragen over het filmpje, neem dan rustig contact met me op.

Bekijk het filmpje van Ha-Ra over demonstraties thuis.

Hara Origineel : Schoonmaken met water, duurzaam, milieubewust, snel, gemakkelijk, veilig, ergonomisch zijn de kernwoorden van de Ha-Ra schoonmaaksystemen. Je koopt onze producten in de webshop of via een consulent. We komen graag bij je thuis uitleg geven en de producten demonstreren.

HaraBelle : Onze nieuwe producten voor je persoonlijke, unieke uitstraling. Uiterst werkzame anti-aging cosmetica op basis van zuiver biologische planten en hoogwaardige ingrediënten Veelvuldig getest en gecertificeerd.

HaraSpa : Nieuwe vitaliserende, biologische producten voor de regeneratie en verzorging van je kostbare huid op basis van biologische planten en hoogwaardige ingrediënten. Natuurlijk veelvuldig getest en gecertificeerd.

Hara Kids : Verzorgingsproducten zijn uniek met een heerlijke geur die lang aanhoudt. Moeders kunnen de producten al tijdens de zwangerschap gebruiken en na de geboorte kun je er samen met je kind van genieten. Zo ontstaat een unieke band.

HaraVita : Een fascinerend product van 100% Aloë Vera voor je natuurlijk welbevinden. Puur Aloë Vera sap, 100% biologisch geteeld.  Doe iets goeds voor jezelf en je lichaam en breng je lichaam, op een natuurlijke wijze, weer in evenwicht.

HaraPet : Een unieke dieren verzorgings set exclusief voor je viervoetige huisdieren met een emulsie voorzien van ayurvedsiche stoffen. Na korte tijd behoren vieze luchtjes tot het verleden en krijgt de vacht een glanzend en verzorgd uiterlijk.

Ha-Ra Hoeksche waard origineel
hara hoeksche waard
harabelle cosmetics hoeksche waardharabelle hoeksche waard
haraspa hoeksche waardha-ra spa hoeksche waard
haravita hoeksche waardha-ravita hoeksche waard
harapetharapet hoeksche waard