Groene Markt Strijen 2016-12-02T15:07:57+00:00
Dé lifestyle en bio-markt van de Hoeksche Waard!

Iedere tweede zaterdag van de maand, kijken, ruiken, proeven, snuffelen, luisteren en genieten op de Kaai, midden in het centrum van Strijen.

Deelnemers         Marktaanbiedingen         Marktdata     

  • Groene-Markt-Peerdegaerdt

Tientallen kraampjes, een terras met een “groene lunchkaart”, live muziek, springkussen, proeverijen, gratis marktloterij en gezelligheid;

tussen 09.00-14.30 uur bieden de marktdeelnemers met veel plezier hun “puur natuur”producten aan; AGF, jams, chutneys, havermout & muesli’s , superfoods, gedroogd fruit, schapen- en koeienkaas,  mosterd,  zuivel, koek, taart, heerlijkheden van pure cacao, vlees, zweedse fakkels, bak/braad/kookbenodigdheden, blenders & juicers en nog veel meer!…vrijwel allemaal uit onze eigen regio. Mensen die vaak zelf hun producten maken, die weten waar ze het over hebben, en trots zijn op hun product. Zij weten u precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit, waar het vandaan komt en hoe zij het geproduceerd hebben.

Kom ook eens proeven, ervaren en genieten van ouderwetse gezelligheid!

Peerdegaerdt op de Groene Markt Strijen
  • Groene-Markt-Strijen

Gratis Marktloterij

Iedere maand op de Groene Markt; gratis loterij! Haal uw lot op bij de kraam met gedroogd fruit en luister ieder heel uur of u de winnaar bent van één van de prijzen die beschikbaar worden gesteld door de deelnemers. Ieder uur geldt een ander kleur lot.
Fotografie Groene Markt Strijen
MS Fotografie 
www.ms-fotografie.nl