Over Gezien in de Hoeksche Waard 2016-12-02T15:08:50+00:00

Goedkoop adverteren in de Hoeksche Waard

Kosten : € 75 per jaar per bedrijf/vermelding – 2e bedrijf € 65, 3e bedrijf € 55 (prijzen zijn exclusief btw)

Als u zich afvraagt: Waarom kost het maar 75 euro per jaar? Waar is de adder? Dan kunnen we daar simpel op antwoorden! Er is geen adder! Gewoon omdat we er oprecht veel plezier in hebben om dit te doen, niet meer en niet minder! En omdat we vinden dat we zelf ook verantwoordelijk zijn voor onze leefomgeving. Onze Hoeksche Waard is geweldig om te wonen, te leven, te werken, te genieten, om plezier te hebben. Er is écht ontzettend veel te doen!

Met inmiddels bijna 200 bezoekers per dag op onze website en meer dan 6400 likes op onze facebookpagina zijn we na 2 jaar een zeer bekend platform binnen de Hoeksche Waard. Profiteer gewoon lekker mee voor die 75 euro per jaar! U zult er veel plezier aan beleven!

Aanmeldpagina en meer informatie

Marketingbudgetten in een bedrijf zijn nodig, maar het is vaak het laatste waar geld voor wordt gereserveerd. Het resultaat laat zich ook lastig meten, zeker als het om kleinere bedrijven gaat. Als zelfstandige ondernemer (MKB) heb je (meestal) geen grote marketing budgetten om jezelf op veel verschillende manieren op de kaart te zetten, zodat je soms lang onzichtbaar bent voor je doelgroep. Maar je bent er wél! Hoe word je dan Gezien…?

aanbevolen-hoeksche-waard

Onze Social Media kanalen


Filosofie & Missie

De Filosofie van Gezien in de Hoeksche Waard is tot stand gekomen vanuit een eigen behoefte. Namelijk het hebben van een behoefte aan een laagdrempelig online platform, tegen lage kosten, maar met een middelgroot- tot grote impact tot het succesvol  maken van een bedrijf icm het iets toevoegen aan de directe leefomgeving. Al vrij snel merk je dat dat in je eentje bijna onmogelijk is.

Adverteren hoeft niet duur te zijn! BE Creative! Samenwerken, krachten bundelen & elkaar versterken. Dat is wat we willen. We hebben lef!

We geven een platform voor ondernemers, groot of klein. We maken hierin geen onderscheid qua prijs en we doen dan ook niet aan voorkeursbehandelingen. Zo maken we het voor iedereen toegankelijk!
We delen, samen met de participerende ondernemers, op Facebook & Twitter, maar bovenal delen we informatie op deze website over uw directe omgeving. Niet om op een agressieve manier iets door uw strot te duwen, maar slechts om u er op te attenderen dat er zoveel leuks is in uw directe leefomgeving.  Vriendelijke hardwerkende, passievolle ondernemers, die stuk voor stuk geloven in hun eigen producten en/of diensten! Deze ondernemers maken het mogelijk dat uw leefomgeving gezellig is als u gaat winkelen, maar zij zorgen ook voor werkgelegenheid in uw regio. Ze zorgen ervoor dat ze in uw behoeften voorzien. Ze organiseren van alles om het u als consument zo veel mogelijk naar de zin te maken, omdat ze u graag zien en zien terug komen. Het gaat ook om een stukje beleving. Hoe leuk is het als je wordt gewaardeerd als klant (herkenning), hoe fijn is het als je in je vertrouwde omgeving kunt vinden wat je zoekt. De service is vaak hoog. Hoe leuk is het als je blij wordt van iets en dit kunt delen met je omgeving omdat die herkenning daar is. laten we eerlijk zijn, positiviteit is toch veel leuker om te delen dan negativiteit?!
Wij durven te vragen aan de consument om hier eens heel even over na te denken. Internetshops, online advies, online helpdesks, zelfs je boodschappen kun je vanuit huis bestellen en thuis laten bezorgen. Allemaal helemaal van deze tijd, maar als we met z’n allen eens een ietsiepietsie meer bewust worden van de middenstand in onze Hoeksche Waard en toch wat vaker zoeken bij onszelf om de hoek als we iets nodig hebben, dan sta je verstelt van wat je in je nabije omgeving binnen handbereik hebt.

Vaak zit wat je zoekt gewoon bij je om de hoek, maar dan moet je dat wel even weten!

Missie SHOP LOCAL   Goedkoop adverteren Hoeksche Waard

Behoefte

Met Gezien in de Hoeksche Waard vullen we een behoefte in voor ondernemers die zichzelf op een inspirerende & creatieve manier willen onderscheiden op de regionale markt. We zeggen niet dat dit dé (enige)  manier is om uw onderneming op de kaart te zetten. Integendeel, er zijn veel meer goede kanalen die u kunt inzetten in uw marketingstrategie!

Onderscheiden

Wij onderscheiden ons doordat de focus ligt op de regio. Op een vriendelijke, open- & sociale ‘ons-kent-ons’ manier richten we onze aandacht op onze direct omgeving, omdat wij geloven in de meerwaarde daarvan!

We laten weten dat ‘we’ er zijn! Voel je, als consument, vrij om er iets mee te doen of niet.

Herkenbaarheid

Reclame maken is belangrijk om Gezien.. te worden en de kracht van herhaling speelt daarbij wellicht de grootste rol. Door onze aandacht te richten op inwoners van de Hoeksche Waard helpen we mee aan een stukje herkenbaarheid voor vele ondernemers. De Tools die we hiervoor aanreiken vindt u bij: ” Ik wil ook meedoen met mijn bedrijf! “.

 

Adverteren in de Hoeksche Waard was nog nooit zo leuk!

Met een ondernemende Hoeksche groet, Gezien in de Hoeksche Waard

Haak-aan-Uil-transparant