Fotografie by Ferry Krauweel 2016-12-02T15:07:56+00:00
Krauweel Fotografie logo
Wilt u meer informatie neemt u dan per email contact op info@krauweel.eu

Krauweel Fotografie     www.krauweel.eu

Bruidsshoots – Bedrijfsshoots – Familieshoots en veel meer fotografie mogelijkheden……..

Krauweel Fotografie levert nieuwsfoto’s aan verschillende media zoals Het Kompas, Het Algemeen Dagblad, Magazines en aan diverse online platforms die actueel, regionaal nieuws brengen. Het hobbymatige karakter moet blijven vindt Ferry, maar dat blijkt moeilijk te zijn. Ferry en de camera zijn een duo en als het maar even kan, dan is Ferry op pad met zijn camera.

Krauweel Fotografie viel ons op door de fotowedstrijd die we hadden uitgeschreven via facebook voor foto’s voor Gezien in de Hoeksche Waard. Inmiddels hebben we meerder foto’s van Ferry mogen gebruiken. Op deze pagina vindt u een kleine impressie van het werk van Ferry als fotograaf. Ferry gaat voor Gezien in de Hoeksche Waard verslag maken van allerlei gebeurtenissen. Wij verheugen ons ontzettend op de mooie foto’s die komen gaan. Gezien in de Hoeksche Waard

  • Foto's - Hoeksche - Waard
Copyright – Niets van deze pagina mag worden weergegeven, bewerkt, uitgezonden, gekopieerd, overgebracht, gepubliceerd, verspreid, gewijzigd, gepost of geplaatst op andere websites of documenten zonder voorafgaande schriftelijke toestemming aan Krauweel Fotografie.